diumenge, 13 de desembre del 2009

Els dos Juvenils continuen líders

La jornada del cap de setmana ens ha deixat la victòria dels dos equips Juvenils, que segueixen liderant els seus grups. També s'ha produit una amarga derrota del Sénior a la pista del primer classificat.

Sénior: FSC Gironella - CFS Molins 99 10-6
Partit molt estrany amb una primera part de domini total del CFS Molins 99 i que va acabar amb un resultat d'1-5 després que els nostres fessin un joc molt bo. Però a la segona part el Gironella va sortir a per totes i els nostres va semblar que no creien que podien guanyar a la pista del líder i van acabar encaixant un resultat d'escàndol després d'uns vint minuts de joc absolutament nefastos.

Juvenil Masculí: Centelles - CFS Molins 99 3-6
El nostre Juvenil segueix demostrant la seva superioritat al seu grup i aquesta setmana va guanyar en el seu desplaçament.

Juvenil Femení: CFS Molins 99 - Safa St. Andreu 5-3
Les nostres, igual que el Juvenil Masculí, no tenen rival aquesta temporada i continuen liderant el seu grup. Els gols van ser de Marina Docón (3) i Jessica Muñoz (2).

Cadet: FS Sant Just - CFS Molins 99 2-0
Feia molt temps que el Cadet es quedava sense marcar en un partit. Ahir els nostres no van tenir les idees clares i van errar moltes ocasions. Va faltar la intensitat de fa quinze dies contra el líder, el Montbui. No es van exhibir les mateixes ganes de guanyar contra un equip de la part mitja de la taula.
El Cadet ja no jugarà fins després de vacances, esperem que aquests dies serveixin per recuperar la confiança.

Infantil "B": Lestonnac Mollet "B" - CFS Molins 99 5-2
Els nostres no han pogut vèncer a domicili a un equip de la part mitja de la taula i acaben caient a posicions de cua.

Aleví: FS Castellar - CFS Molins 99 4-3
Partit molt dolent dels nostres, que tot i dominar la primera part han fallat moltes ocasions i s'ha arribat al descans amb 1-1. A la segona part l'ansietat per guanyar després que els locals es posessin per davant ha provocat moltes errades tant ofensives com defensives i al final el marcador no ha estat favorable als nostres.
Els gols han estat de Miquel (2) i de Bernat.

Aleví B: Vallirana - CFS Molins 99 3-5
Victòria dels nostres fora de casa amb gols d'Iker (3), Sergi i Ferran contra un equip que es trobava just per sobre a la taula classificatòria.

Aleví C: Daina Isard - CFS Molins 99 10-1
Els nostres no han pogut fer res per guanyar el partit. L'únic gol del CFS Molins 99 ha estat de Laura.