dijous, 18 de març del 2010

COPA CATALUNYA: més decepcions que alegries.

La Copa Catalunya segueix essent una maledicció pel CFS Molins99, ja que les decepcions superen amb escreix a les alegries. Aquesta setmana s'ha jugat 5 partits de Copa i només hem sortit guanyadors en el partit del nostre INFANTIL "A", que ha vençut clarament al Blanesport per un contundent 6-3.
En aquests moments només queda per jugar el seu partit de Copa l'ALEVÍ "A", que ha passat directament a 1/16 de final i que ha de jugar a casa contra el Palau Solità i Plegamans 20007. Esperem que tinguin molta sort i puguin passar l'eliminatòria.

CADET: AE Sant Andreu "B" - CFS Molins 99 - 3-2
Partit molt igualat el jugat aquesta tarda al barri de Sant Andreu de Barcelona. Al minut 1 ens han marcat el 1-0 en una jugada embolicada dintre de la nostra àrea que no hem sabut rebutjar correctament. Al minut 8 de la primera part hem empatat a un amb un xut creuat del Marc des de l'esquerra de l'atac. La segona part ha començat molt igualada i semblava que els dos equips tenien por de guanyar el partit. En una jugada col.lectiva del Sant Andreu ens han marcat el 2-1. La reacció dels nostres ha sigut molt ràpida, ja que només un parell de minuts més tard, l'Enric ha marcat l'empat a 2. Tot semblava que el partit s'hauria de decidir als penals, però en una jugada desafortunada ens han marcat el definitiu 3-2 que ens feia fora de la competició. La veritat és que en els darrers cinc minuts hem tingut un parell d'ocasions molt clares per empatar i per donar la volta al marcador, però malauradament no ho hem pogut aconseguir. Durant tot el partit hem tingut més oportunitats que el rival, però no hem estat gens encertats.
El partit ha sigut molt net i l'àrbitre ho ha fet força bé. Ha sigut una llàstima que no poguéssim almenys jugar un partit a La Sínia. Un altre any serà.

INFANTIL "A": CFS Molins 99 - Blanesport 83 - 6-3
L'únic equip del Club que fins ara supera la primera eliminatòria. Victòria treballada i molt merescuda dels nostres. Publicarem la crònica quan el nostre enviat especial ens la faci arribar.

INFANTIL "B": Associació Guardiolenca - CFS Molins 99 5-2
L'equip va sortir poc concentrat en defensa i intentant algunes individualitats en atac amb molta ànsia per marcar ràpid. Suposo que a l'haver guanyat a aquest equip els dos partits de lliga, va fer que els nostres es confiessin. Resultat d'això va ser que en dues jugades idéntiques, amb unes passades en diagonal entre línies, el Guardiolenca es posés 2-0 al marcador. Vam tenir un parell d'ocasions en contraatac i un parell de jugades de còrner per poder marcar, però el tanca va xutar sense massa precisió.
A la segona part tornem a cometre els mateixos errors de la primera i en una altra passada entre línies i en diagonal ens marquen el 3-0. A la sortida d'un còrner, l'Alejandro d'un gran xut directe per l'escaire, marca el 3-1. En defensa posem pressió de mig camp en endavant, pressionant la sortida de pilota. Això fa que el contrari perdi moltes vegades la pilota, però no ho podem aprofitar per falta de precisió en les passades. En dos contraatacs ens tornen a marcar i es posen en 5-1 al marcador. Al final, en una jugada individual, la Laura marca el definitiu 5-2.
L'equip està millorant poc a poc, però es nota que són de primer any. De ben segur que l'any vinent seran més grans i estaran més preparats per fer millor paper en la Lliga i també en la Copa.

ALEVÍ "B": CFS Molins 99 - EFS Prosperitat - 2-6
Clara derrota dels nostres davant d'un equip molt ordenat. Estem pendents que el nostre corresponsal ens enviï la crònica.