diumenge, 30 de maig del 2010

L'equip FEMENÍ guanya (3-2) l'amistós contra el Sant Esteve Sesrovires.

> Juvenil FEMENÍ: CFS Molins99 - S. Esteve S. - 3-2
Segon partit amistós contra un equip federat de Primera Divisió i segona victòria de les noies.
Partit que ha començat amb poca intensitat i joc molt lent per part dels dos equips. El Sesrovires s'ha avançat al marcador gràcies a un gol en pròpia porteria, per falta de comunicació amb la portera. El gol en contra ha espavilat a les nostres noies, que han començat a dominar el partit, amb llargues possesions de pilota. Una bona lluita per la pilota a mitja pista de la Marina ha trobat la recompensa del gol, que ha marcat la Clara, des del segon pal.
A la segona part, el Sant Esteve ha sortit amb més ganes i ha aconseguit l'1-2 als pocs segons de començar el segon temps. El Molins, lluny d'enfonsar-se, ha seguit fent el seu joc amb possesions llargues i cansant a les rivals. Així ha arribat el gol de la Jèssica, que ha marcat per sobre de la portera, sortejant així la seva sortida. Tots dos equips buscaven la victòria amb bones ocasions, però ha estat la Clara Docón qui ha colpejat la moral del Sesrovires, robant una pilota a mitja pista i marcant davant la sortida de la portera.
Als últims minuts el Sant Esteve ha jugat de cinc buscant l'empat, però el Molins s'ha defensat molt bé i encara ha tingut alguna ocasió per sentenciar el partit, encara que el rival també n'ha tingut.
Finalment, nova victòria de les noies, que augmenta la moral de cara als propers amistosos i temporada vinent.
Han jugat: Marta, Maye, Anabel, Ruth, Gisela, Clara Docón (1 gol), Laura, Clara Bordoy (1 gol), Jèssica (1 gol) i Marina.