dilluns, 20 de setembre del 2010

El JUVENIL també s'emporta el Torneig de Sant Andreu

El nostre JUVENIL ha guanyat el Torneig de Sant Andreu de la Barca, a l'imposar-se a la tanda de penals (2-3) a l'equip amfitrió, després d'arribar-se al final del partit amb un empat a 3.
La primera part va ser dominada pels nostres, amb una forta defensa a mitja pista. Ens vam avançar al marcador després de robar una pilota. L'autor d'aquest primer gol va ser l'Adrià Espanyol. Pocs minuts més tard, el Sant Andreu va empatar el partit en una errada de la nostra defensa. Seguidament vam passar a fer pressió a tota la pista i vam robar una pilota, cosa que va fer que poguessim avançar-nos en el marcador, amb un gol d'un fort xut d'en David.
A l'inici de la segona part es va començar amb domini del Sant Andreu i vam començar a patir una mica. Tot i això, una pilota que el Sant Andreu va donar per perduda, l'aconsegueix agafar l'Enric, després d'un gran sprint, fa una passada al segon pal i marca en Jordi. Malauradament, tot i anar guanyant per 1-3, la intensitat defensiva va baixar molt i el Sant Andreu va aconseguir marcar el segon gol, després de guanyar-nos l'esquena. En els darrers minuts, en Gonza va fer dues aturades de molt de mèrit, però a les acaballes del partit, el Sant Andreu va empatar a 3.
En la tanda de penals, el CFS Molins99 va guanyar per 2-3, amb gols de l'Adrià Espanyol, en Sergio i en David i una gran aturada d'en Gonza amb el peu. L'Adrià Espanyol va ser escollit el màxim golejador del Torneig.