divendres, 11 de març del 2011

Aquest cap de setmana els resultats positius han guanyat als negatius

Els jugadors del Cadet "A", escoltant les instruccions d'en Ruben abans del partit.

La pluja fa suspendre els partits que s'havien de jugar en pistes descobertes. Després de dos caps de setmana bastant dolents en quan a resultats dels nostres equips base, aquest cap de setmana ha estat bastant millor i els resultats positius han guanyat als negatius. Molts ànims a tots.
> SÈNIOR "A": CFS Molins 99 - Mil.lenium Viladecans - 10-4
Veieu la crònica en un altre apartat.

> SÈNIOR "B": CFS Molins 99 - P.Barc. Montpedrós - 2-0

> JUVENIL Masc.: CFS Molins 99 - CEFS Santpedor - 4-3
Partit molt disputat el que ha jugat aquest matí de diumenge el nostre juvenil. S'ha jugat contra l'equip que va justament darrera nostre en la classificació i per això era important guanyar i deixar-lo despenjat. Així ha estat, però ha costat molt, ja que el partit ha estat molt equilibrat en el marcador. El joc l'hem posat nosaltres, però el Santpedor es mostrava molt perillós al contraatac i amb pilotes molt directes al seu pívot. Aquestes pilotes llargues ens han complicat una mica la vida, sobretot en la primera part, que ha obligat al Jordi a fer grans intervencions per evitar el gol. Al minut 3 ens hem avançat en el marcador, gràcies a un gol del Cristian, que ha culminat una excel.lent jugada de l'Arnau, que ha passat la pilota a l'Enric i aquest ha servit en safata de plata al Cris. Era l'1-0. El Santpedor ha empatat a un en el minut 10. Tres minuts més tard, en Marc ha fet el 2-1. El 3-1 l'ha marcat l'Adrià Español, després d'una recuperació de pilota del Marc al mig de la pista, que li ha servit una excel.lent assistència. Just abans d'acabar la primera part, els forasters han escurçat diferències marcant el 3-2. La segona part ha estat de clar domini dels molinencs, però ha estat el Santpedor qui ha marcat l'empat a 3 en el minut 8. El Molins seguia dominant, però sense massa encert davant la porteria contrària. No ha estat fins el darrer minut que en Sergio ha desfet l'empat, marcant el darrer gol que significava el definitiu 4-3 i així els tres punts es quedaven a casa. El resultat ha fet justícia al millor joc dels nostres juvenils que en tot moment han jugat a futbol sala, contra un equip que ha abusat molt de les pilotes llargues al pívot.
- Han jugat: Jordi Riera, Gonza, Cristian (1 gol), David, Enric, Arnau Molins, Marc Montaño (1 gol), Jordi Dólera, Adrià Español (1 gol) i Sergio (1 gol).
"Crònica de Jaume Molins".

> CADET "A": CFS Molins 99 - FS Castellbisbal - 5-0
Finalment avui, el Cadet s'ha pogut treure l'espina clavada de la manca de victòries, des del passat desembre, i ha guanyat clarament el seu partit contra el Castellbisbal. La primera part ha estat de clar domini dels molinencs i al minut 13 ja guanyàvem per 2-0, amb gols de l'Alejandro i de l'Ot. A la segona part, els d'en Ruben han sortit amb menys intensitat i el Castellbisbal ha arribat un parell de vegades amb un cert perill davant la nostra porteria. No ha estat fins al minut 18 d'aquesta segona part que en Marc Montaño ha marcat el tranquilitzador 3-0 i l'Arnau Cabedo ha tancat el marcador amb dos gols als minuts 20 i 21, fent el definitiu 5-0.
Esperem que aquesta merescuda victòria serveixi per esperonar als nostres i d'ara endavant ens acompanyin millors resultats.
- Han jugat: Javi, Jordi, Marc Antoni, Arnau Cabedo (2 gols), Isaac, Alejandro (1 gol), Ot (1 gol), Raul, Manel, Marc Montaño (1 gol) i Arnau Molins.