dissabte, 9 d’abril del 2011

Sense fer un gran partit, els nostres sèniors es desfan còmodament dels seus voluntariosos rivals i segueixen líders una setmana més.

En Paco i en Jorge, atents a l'atac del Casserres.

La defensa del Sènior "A" es col.loca davant d'una falta.

Els incombustibles Boixos99 tampoc han fallat aquesta tarda.

-SÈNIOR "A": CFS Molins99 - FS Casserres - 6-0.

Malgrat dominar molt clarament en la primera part, en els primers 20 minuts només hem pogut guanyar 1-0, amb un gol d'en Borja, després d'una excel.lent passada en diagonal del Manolo. Entre la bona defensa i el porter, el Casserres ha pogut ofegar les nostres jugades d'atac. Però, tal com passa en la majoria de partits, els molinencs destrossen els seus rivals a la segona part. La millor preparació física i la millor tècnica fan que el nostre domini a les segones parts sigui sempre molt notable. Els cinc gols marcats en el segon període així ho demostren. El 2-0 l'ha marcat en Manolo en el minut 1. El 3-0 ha estat obra de l'Àlex en el minut 5. En Josep ha fet el 4-0 en el minut 7. En Jorge ha marcat el 5-0 en el minut 15 i en Paco ha arrodonit el "set", fent el definitiu 6-0, en el miut 19. En aquest equip marca tothom: sis gols marcats per sis diferents jugadors. Ara hem d'esperar que algun dels nostres rivals directes falli i així ens aplani una mica el camí cap a l'ascens. Destaquem que en Victor Sanmartín, amb el marcador 4-0, va aturar un doble-penalti i les següents dues rematades de dos jugadors del Casserres.

- Han jugat: Rafa, Victor Sanmartín, Borja (1 gol), Jorge (1 gol), Sergi, Paco (1 gol), Ivan, Àlex (1 gol), Josep (1 gol) i Manolo (1 gol).

-SÈNIOR "B": CFS Molins99 - AE Guardiolenca - 6-2

Dona la sensació que aquest equip juga amb dues velocitats. Comencen els partits jugant amb el contrari. Li fan creure que té alguna possibilitat de victòria, deixant-lo acostar un parell o tres vegades amb perill a la porteria d'en Josep. Però quan ja estan cansats d'aquest joc, engeguen la màquina demolidora i en un "vist i no vist" destrossen al rival. Avui ha sigut així. Primers 10 minuts deixant que el Guardiolenca treni jugades i crei oportunitats. Minut 10: 1-0 del Guillem. Minut 15: gol del Carles. Minut 17: gol de l'Àlex. El partit queda sentenciat. Ara toca tornar a jugar una mica amb el contrari: 3-1, des dels 10 metres. S'acaba la primera part. A la segona, fem dos gols matiners (4-1 del Ruben i 5-1 del Carles), no fos cas que el contrari es tornés a creure que podia posar en perill la porteria molinenca. Després ha arribat el 5-2 i l'Àlex ha tancat el partit, fent el definitiu 6-2.

- Han jugat: Josep, Carles (2 gols), Fran, Jordi Sanchez, Àlex (2 gols), Guillem (1 gol), Ruben (1 gol), Jordi Busom, Xavi i Aniol.