diumenge, 18 de desembre del 2011

En un partit molt seriós, l'INFANTIL "C" es desfà (7-4) del Plaza Macael.

- INFANTIL "C": CFS Molins99 - Plaza Macael - 7-4
Molt bon partit el jugat pels nois d'en Nico Zapata. Tot i haver començat el partit perdent per 0-1, l'equip s'ha sabut aixecar i posar-se per davant. Així, el primer quart ha acabat amb un esperançador 3-1. En el segon quart el marcador ha acabt en 4-1. El partit semblava encarrilat, però en dues desafortunades jugades ens hem marcat dos gols en pròpia porta, deixant el marcador en un ajustat 4-3. De totes maneres, les instruccions donades en el descans ha sorgit efecte i els nois no s'han posat nerviosos i encara han marcat un altre gol, acabant el tercer quart en 5-3. En el darrer quart, el joc dels molinencs seguia essent sòlid i fruit del domini han arribat dos gols més (7-3), però ja a les acaballes del partit, els d'Esplugues han fet el definitiu 7-4. En resum podem dir que els nostres han fet un molt bon partit i s'han desfet d'un rival directe en la lluita per aconseguir escalar posicions en la classificació.