dilluns, 31 de gener del 2011

El CFS Molins 99 serà present a la 160a FIRA de la CANDELERA

Com cada any, el 1r cap de setmana del mes de febrer, el nostre club serà present a la FIRA d'ENTITATS, de la 160a Fira de la Candelera. Com l'any passat, estarem ubicats en un stand a la carpa de la Plaça del Molí, al costat del carrer Pere Calders. Hi podreu veure les fotografies de tots els equips d'aquesta temporada i també altres imatges de moments viscuts durant els darrers mesos.
Us hi esperem !

dissabte, 29 de gener del 2011

Els dos SÈNIORS no afluixen i guanyen els seus partits a domicili, per 2-4. A més, el SÈNIOR "A" atrapa al líder.

> SÈNIOR "A": Orange Papiol - CFS Molins99 - 2-4
Mal partit el del Sénior "A" al Papiol, però al final els tres punts aconseguits valen per assolir la primera posició, compartida amb el Pla de Llobregat, que va empatar el seu partit contra el Rubí.
En un enfrontament molt travat i amb falta de ritme els nostres es van fer amb la victòria. A la primera part, pocs minuts després que l'Orange Papiol estavellés una pilota al pal el CFS Molins 99 es va posar per davant al marcador gràcies a un gol de l'Àlex després de robar una pilota al mig del camp. Al cap de poc, però, els locals van posar l'empat al marcador. Tot i això, en un contraatac molt ben portat pels nostres, en Borja va aconseguir el 1-2 i just quan es complia el temps reglamentari per arribar al descans també en Borja va anotar un nou gol després d'un llençament de banda on la defensa local va badar i els nostres van estar molt encertats.
A la segona meitat el joc seguia sense ser gens vistós i a falta de pocs minuts pel final l'Orange Papiol va fer el 2-3 que va posar la por al cos als aficionats del CFS Molins 99 que s'havien desplaçat fins a la població veïna per veure el partit. Però a falta de tant sols un minut per acabar en Manolo va fer el definitiu 2-4 a porta buida aprofitant un error dels locals mentre jugaven de cinc.
Amb aquest resultat els nostres arriben al final de la primera volta com a colíders i aspirant a tot davant una segona part de la temporada que es presenta apassionant.

> SÈNIOR "B": Montserrat-Monistrol - CFS Molins99 - 2-4
P-A-R-T-I-D-À-S amb totes les lletres el jugat ahir a Montserrat de Monistrol, entre dos dels equips punters de la lliga. El nostre sènior B es va imposar per 2-4 a la complicadíssima pista del Monistrol. Aconseguir la victòria era tan vital com difícil pels nostres joves, però com sempre, van jugar al 100% i van aconseguir els 3 punts.
Anem per parts. La primera part va ser per l'equip local que van disposar de les millors oportunitats al contraatac, el Molins 99 no estava gens cómode i va entrar una mica fred en el partit. El gol local va trigar en arribar, perquè hi havia molt respecte per part d'ambós equips que no volien cometre cap error. Entrada la primera part, doncs, després d'avisar dues o tres vegades l'equip de Monistrol va fer el primer i al cap de no gaire van aconseguir fer el segon. Els nostres nois van mantenir la calma i l'Àlex Agudo, el "pitxixi" de l'equip, després d'una gran paret amb l'Aniol Molins va aconseguir retallar distàncies. Així és com va acabar la primera part, 2-1 en el marcador i la sensació de que, tot i no haver jugat gaire bé, el partit era molt obert i que el podien guanyar.
La segona part va començar com la primera, domini local i ocasions pel local també. Però va ser gràcies al gol del Fran, que va creuar un fort xut després d'un servei de banda i ens va donar el gol de l'empat. Aquell moment va ser crucial tant per l'equip molinenc com pel de Monistrol. Els nostres jugadors es van començar a posar més a to i entre una bona defensa i que l'equip rival es va posar nerviós, el Ruben va robar un pilota al mig del camp i va encarar el porter que després d'un rebuig l'Àlex, atentíssim com sempre, va fer el 2-3. Quedaven força minuts encara i el Monistrol va tenir força ocasions, alguna pilota al pal, que per sort nostra no van entrar, fins i tot a molt poc del final van tenir un doblepenal que no van poder transformar. Quan quedaven 30 segons el Fran va enviar una pilota llarga que va controlar l'Àlex i va encarar el porter, però no el va poder superar i quan anava a buscar el rebuig, al porter rival se li va girar el cervell i va agafar de la samarreta i empentar l'Àlex. L'àrbitre va xiular penal i el mateix Àlex (qui si no?) va fer el definitiu 2-4.
Així doncs, el Molins és més líder i obre un important avantatge respecte el Monistrol que és tercer a 7 punts. El Berga va guanyar 4-1 al Collbató i per tant segueix a només 2 punts.

- Van jugar: Josep; Fran (1 gol); Jordi S.; Aniol; Guillem; Àlex (3 gols); Carles ; Ruben.
- Sergi: Segur. En tot moment va dir a l'equip, què volia i com ho volia. Els va dirigir perfectament, la victòria també va ser culpa seva.
- Josep: Fonamental. Va fer una segona part perfecte. En els moments més crítics va salvar a l'equip amb les seves aturades. Va aturar un doblepenal amb el 2-3 en el marcador.
- Fran: Salvador. El seu gol va canviar totalment el partit, va donar aire a l'equip i va tocar la moral del rival.
- Jordi S.: Pulmó. Va Fer una feina impagable, roba, xuta, recupera és un jugador fonamental per nosaltres, i la seva feina és imprescindible, sobretot per destruir el joc rival. En aquest partit així ho va fer.
- Aniol: Elegància. L'assistència del primer gol és marca de la casa, d'esquenes a porteria amb l'exterior del peu li passa a l'Àlex amb l'elegància que el caracteritza i marquem el primer gol.
- Guillem: Rauxa. Com sempre, i en aquest partit en especial va batallar i es va barallar amb tothom, la seva contribució a l'equip va ser crucial.
- Àlex: GOL GOL GOL. L'Àlex entre moltes altres coses és gol, ahir en va fer tres en el camp més difícil de la lliga. Va estar a l'alçada dels grans partits, va ser l'home del partit. A més de treure 2 segons pals a l'altre equip baixant al 100% a defensar.
- Carles: Capità. No va deixar que l'equip s'enfonsés, tot i que estava lesionat va donar moltíssima consistència al darrere. El millor és que va ser el nostre líder, como ho és sempre. L'equip el segueix i ell ens comanda excel·lentment.
- Ruben: Recuperat. Per diversos factors havia estat molt temps fora de l'equip i es va notar, sobretot en la nostre pressió. Va estar molt intens durant tot el partit i va robar la pilota que ens va donar el tercer gol.
"Crònica de Josep R. (tota menys la valoració del Josep, que l'ha escrita en JM)"

L'ALEVÍ "D", CAMPIÓ de la 1a fase. També guanya l'Aleví "A". El Juvenil, el Cadet, l'Infantil "B", els Alevins "B" i "C" i el Benjamí perden.

> JUVENIL Masc: CFS Molins99 - CEFS Rubí - 2-3
Aquest esport és a vegades injust. Potser hem tingut 10 ocasions clares i només hem pogut fer 2 gols, en canvi, els de Rubí, amb només 4 ocasions, han fet 3 gols i s'han endut la victòria.
Després del que hem vist aquesta tarda a La Sínia, ens hem de sentir optimistes, perquè aquest juvenil està jugant molt bé, creant ocasions de gol i només és qüestió de temps que arribin els bons resultats. La primera part ha començat amb un domini aclaparador dels nostres, però han estat els de Rubí els qui s'han avançat dues vegades en el marcador, posant el 0-2 en el marcador, en el minut 11. Poc abans d'acabar aquesta primera part, en Sergio ha marcat un golàs de falta directa, posant un esperançador 1-2 en el marcador. La segona part ha estat una còpia de la primera i els molinencs han portat el pes del partit, però sense sort davant porteria. Fins a 3 vegades ens hem quedat sols davant el porter contrari i no hem pogut treure'n profit. Al minut 15, ha arribat l'empat a 2, obra d'en David, que ha clavat un fort xut, que ha entrat per l'escaire de la porteria del Rubí. Faltaven 10 minuts i tot era possible. Hem arribat en una fase de joc molt directe, on uns i altres podien endur-se la victòria. Faltant només un minut, el Rubí ha aprofitat una jugada dins de l'àrea, per marcar el definitiu 2-3, que no feia justícia al que s'ha vist durant tot el partit. Sincerament ens hem merescut quelcom més. Molts ànims equip !
- Han jugat: Gonza (p), Sergio (1 gol), David (1 gol), Arnau Molins, Enric, Adrià, Jordi i Cris.
"Crònica de Jaume Molins"


> CADET "A": Mil.lenium Viladecans - CFS Molins99 - 6-4

El Cadet "A" ha jugat un bon partit a la pista del líder del grup.
- Han jugat: Javi (p), Jordi (p), Marc Montaño (3 gols), Marc Antoni, Ot (1 gol), Isaac, Arnau Cabedo, Manel, Raul i Alejandro.

> INFANTIL "B": CFS Molins99 - CEFS Molins99 - 2-4

> ALEVÍ "A": CFS Molins99 - FS Castellar - 7-5

> ALEVÍ "B": CFS Molins99 - FS Castellterçol - 5-9

> ALEVÍ "C": CFS Molins99 - Escola L'Olivera - 1-7


> ALEVÍ "D": CFS Molins99 - AC Jacint Verdaguer - 4-2
CAMPIONS de la Primera Fase !!!
Partit que decidia qui dels dos equips seria el campió d'aquesta primera fase, la qual cosa significa enfrontar-se d'aquí a final de temporada contra els millors equips del Consell Escolar del Baix Llobregat. El partit va ser molt intens en tot moment, i els jugadors d'ambdós equips anaven a la màxima intensitat, tot i que en això també els vam guanyar. És el primer partit que juguem al 100% des del primer minut i això es va notar molt.Tot i així, el resultat paupèrrim que deixava el final del primer quart (0-0) semblava indicar un partit avorrit, però no va ser així en cap moment, ja que els dos equips van tenir moltes oportunitats, però la intensitat defensiva feia que gairebé ni els porters haguessin de treballar. Al segon quart, amb el mateix argument, l'Eric inaugurava el marcador després d'una bona jugada, i deixava el partit encara molt obert a falta de 20 minuts. A la mitja part es notava que el partit estava resultant esgotador, ja que els nostres nois estaven bastant cansats. Vam prendre aire, vam recordar algunes coses per seguir millorant en el partit, i vam tornar a pista amb les mateixes ganes que al començament. El resultat d'1 a 0 era molt curt i havíem de seguir intentant fer gols.El tercer quart va tornar a estar ple d'ocasions de nou, tot i que es començaven a veure errors defensius propis del cansament. Era el minut 4 del tercer quart, quan després d'una bona jugada, l'Eric xutava a porteria, el porter l'aturava però no aconseguia blocar-la, cosa que el Mateo va aprofitar per marcar a plaer. Un 2-0 que ens feia respirar millor, però que no va durar gaire quan a l'últim minut del tercer quart un jugador de l'equip rival marcava un autèntic golàs a l'esquadra de la porteria del Marcos, que juntament amb l'Arnau, es van alternar a la porteria i van fer mèrits per aconseguir la victòria. Al darrer quart, amb un 2-1 al marcador, tot seguia molt obert i havíem de fer un últim esforç. L'alegria arribava quan el Roger, en una jugada personal per tota la banda dreta, xuta des de 8 metres després d'una llarga carrera i aconseguia ficar la pilota pel primer pal. Un minut després l'Eric posava el 4-1 al marcador amb un fort xut, després que l'equip treballés en una bona jugada col·lectiva. Faltaven 4 minuts per acabar el partit, i amb 4-1 estàvem més tranquils i no ens podiem refiar. Tot i encaixar el 4-2 a falta de 2 minuts i podia passar qualsevol cosa, aquest gol en contra va servir per no rel·laxar-se i defensar amb intensitat fins al final.
- 1er quart: 0-0
- 2on quart: 1-0 (1-0)
- 3er quart: 1-1 (2-1)
- 4rt quart: 2-1 (4-2)
Moltes felicitats a tots! (amb el gol del Mateo, vam aconseguir que a aquesta primera fase marquessin tots i cadascun dels jugadors que composen l'aleví D)!!
- Van jugar: Arnau, Marcos, Mateo (1 gol), Enric, Roger (1 gol), Ferran, Pau i Eric (2 gols). L'Arturo no va poder jugar perquè es trobava malament, desitgem que es recuperi aviat!!
"Crònica de Victor Gonzàlez"

> BENJAMÍ: CFS Molins99 - Institució La Miranda - 1-12

dijous, 27 de gener del 2011

Aquest dijous, el JUVENIL ha jugat un amistós a L'Hospitalet

Aquest dijous, el JUVENIL masculí ha jugat un partit amistós a la pista del AE Centre Sant Feliu (equip de 1a Divisió) de L'Hospitalet i ha perdut 8-3.
A la primera part, malgrat el resultat de 4-1, s'ha jugat força bé, fent una bona pressió i jugant de tú a tú a tot un equip de Primera Divisió. A la segona, els locals han fet valer la seva tècnica i no ens deixat fer el nostre joc.
> Han jugat: Gonza (p), Adrià, David, Sergio (2 gols), Jordi, Enric (1 gol), Cris i Arnau.

dimecres, 26 de gener del 2011

La gent del CFS Molins 99: ORIOL CORTIJO

Aquesta setmana és el torn per a l'entrevista de l'Oriol Cortijo, que tot i la seva joventut, ha estat vinculat al club des dels seus inicis, ja que com a jugador ha passat per totes les categories des d'Aleví fins a Sénior i actualment entrena al Juvenil Masculí i a l'Aleví B.




-Quant de temps portes al CFS Molins 99?

La veritat és que des de que es va fundar… vaig ser dels primers en posar-me la samarreta blanc i blava que posava Molins 99, així que fins a dia d’avui són 11 anys, plens de grans moments!

-Com vas començar al club?

Vaig començar de ben petit, vaig veure que es muntava un equip de futbol sala, i allà vaig anar-hi de cap. Era i sóc un gran aficionat al futbol, i em vaig decantar pel futbol sala, perquè és molt més actiu, tècnic i sobretot divertit... Ho recomano a tothom.

-Quines tasques hi fas?

Actualment sóc entrenador de l’Aleví B i del Juvenil A. I ara mateix un exjugador de l’entitat, ja que des de l’any passat vaig deixar de jugar.

-Un moment viscut al club que recordis especialment.

Hi ha molts moments, però sens dubte (i com la majoria dels meus companys han dit) em quedo amb el desè aniversari del club, és on em vaig adonar del que ha crescut l’entitat des de els seus inicis, va ser especialment emotiu. També em quedo amb l’última temporada d’aleví, on tot l’equip vam fer un gran paper.

-Creus que el trasllat a La Sínia ha beneficiat el CFS Molins 99?

En una part ens ha beneficiat, ja que és evident que ara tenim una pista adient per a la pràctica del nostre esport, el futbol sala, però el que no és normal és amb les condicions que ens trobem, és a dir, tot i tenir un nou pavelló per a “nosaltres”, molts dels nostres equips han d’entrenar a la pista exterior, mentre que hi ha entitats esportives de la població que ocupen la pista interior, a més les condicions del poliesportiu no són les mes adequades, ja que la calefacció no funciona la majoria de dies, i esportistes, entrenadors i treballadors passem fred, la graderia no és l’adient i el públic es troba sempre incòmode, entre d’altres.

-Quins equips del club penses que tenen possibilitats de pujar de categoria aquest any?

Els dos séniors estan veritablement forts, i espero que així segueixin fins a final de temporada i poguem gaudir d’un doble ascens. Però cal prioritzar l’ascens del primer equip i per això demanem el suport de l’afició els dissabtes.

-Què estudies i a què t’agradaria dedicar-te?

Estic estudiant Administració i Direcció d’Empresa i m’agrada el món de les finances, tot i que, encara que sigui un repte molt complicat, m’agradaria treballar tant en el món de l’esport o en el de la música en l’àmbit de l’administració d’esportistes, entitats esportives, empreses discogràfiques...

-Quines aficions tens a part del futbol sala?

Doncs primordialment la música, són moltes hores amb els cascos posats, descobrint música i escoltant als clàssics, és una cosa que em torna boig. I evidentment tota mena d’esports que pugui practicar, però si n’hagués d’escollir un, em quedaria amb el tennis, ja que des de que vaig deixar de jugar a futbol sala hi jugo un parell de dies a la setmana

-Una pel·lícula que recomanaries.

“Snatch. Cerdos y diamantes”, que està dirigida per Guy Ritchie. La veritat és que la majoria de pel·lícules que ha fet, com “Lock & Stock” o “Rockanrolla”, totes són ambientades a la Gran Bretanya... això sí, per a majors d’edat!

-Un disc

A qui li agradi la música electrònica: “Alive 2007” dels Daft Punk i a qui li agradi el bon rock n’ roll: “The Velvet Underground and Nico”.

-Una cançó

Baba O’riley dels The Who.

-Un grup de música preferit.

N’hi ha molts: Metallica, Arctic Monkeys, MGMT, clàssics com Bob Dylan, Bob Marley, i un llarg etc.

-Un llibre.

No sóc un gran amant de la lectura, la veritat, però pel poc que he llegit, em quedo amb “Angeles y Demonios” d’en Dan Brown.

diumenge, 23 de gener del 2011

En un partit de molta qualitat, el SÈNIOR "A" empata (5-5) amb el líder i es manté segon. El SÈNIOR "B" guanya (13-4) i ja és líder.


La "grada Jove" ha animat com mai al SÈNIOR "A" per poder aconseguir el liderat del grup. Aquests nois es mereixen un monument. Moltes felicitats !

> SÈNIOR "A": CFS Molins99 - AJ Pla de Llobregat - 5-5

Una Sínia plena a vessar ha presenciat aquesta tarda l'empat a cinc del Sènior "A" contra el Pla de Llobregat. El públic ha omplert com mai el pavelló per veure un partit de futbol Sala de gran qualitat, entre dos equips que aspiren a tot. Podem dir que els nostres s'hi han deixat la pell. Després del que s'ha vist aquesta tarda, és molt probable que aquests dos equips siguin els "escollits" a final de temporada per pujar a Preferent. La primera part ha començat molt forta i els nostres ja havíen fet dos pals (Borja i Josep) abans del minut 13. L'Àlex, en el dia del seu debut, ha marcat l'1-0 en el minut 14. Una triangulació entre en Manolo, Ruben i Borja, ha fet que aquest darrer marqués el 2-0. En Victor Gonzàlez ha fet vàries intervencions de molt mèrit, impedint el gol del contrari. Poc abans d'acabar aquesta primera part, els de l'Hospitalet han escurçat distàncies en el marcador fent el 2-1. A la segona, al minut 2, els forasters han tornat a marcar fent l'empat a 2. En Jorge ha estavellat una altra pilota al pal, en el minut 3. Les oportunitats hi eren però la pilota no volia entrar. Finalment, al minut 8, en Ruben ha fet el 3-2, després d'una excel.lent assistència de l'Àlex. L'alegria ha durat poc perquè pocs segons més tard, era el Pla que feia el 3-3. En uns minuts de bogeria, en Paco marcava el 4-3, en el minut 9 i el Pla es posava pel davant en el marcador al fer dos gols més de contraatac, en només un minut (4-5). En un final de partit trepidant, amb els molinencs jugant de cinc, en Paco ha marcat el definitiu 5-5. Amb aquest resultat, seguim estant amunt i de ben segur que seguirem donant guerra i venent molt cara la nostra pell.

- Han jugat: Victor Gonzàlez, Jorge, Ruben (1 gol), Borja (1 gol), Paco (2 gols), Àlex (1 gol), Ivan, Josep, Manolo, Rafa i Victor Sanmartín.

"Crònica de Jaume Molins".

> SÈNIOR "B": CFS Molins99 - FS Sant Climent 2001 - 13-4

El Sènior "B" goleja al Sant Climent i es col.loca líder del seu grup, a l'aprofitar la derrota per 6-3 del Berga, a Sant Salvador de Guardiola. Una vegada més es fa difícil escriure una crònica d'aquest Sènior "B", davant la superioritat que demostra contra segons quins equips. Avui, el Sant Climent ha estat la víctima d'aquest equip que només té gana de gol i de victòria. La primera part ha acabat amb un clar 7-2 i al final del partit, un humiliant 13-4. El proper dissabte juguen contra el Monistrol, 3r classificat.

- Han jugat: Josep, Jordi Busom, Jordi Sanchez (1 gol), Aniol (1 gol), Carles (4 gols), Ruben, Àlex (5 gols) i Fran (2 gols).

"Crònica de Jaume Molins".

dissabte, 22 de gener del 2011

Victòries dels Alevins "A" i "D", empats del Juvenil Masculí i Cadet "A" i derrotes de l'Aleví "C" , Infantil "A" i Cadet "B"

El Cadet "A" abans de començar el partit.

El Juvenil aquest matí a Sant Gervasi, escoltant les explicacions de l'Oriol.

El Juvenil en el moment de sortir a la pista.

> JUVENIL Masc.: CE Jesús-Maria - CFS Molins99 - 2-2
Molt bon partit del JUVENIL aquest matí a Sant Gervasi. Contra un gran equip, els nostres han fet un joc perfecte durant la primera part. S'ha defensat molt ordenadament i s'hi han posat moltes ganes i intensitat. El joc era molt ordenat i precís i fruit d'això, en el minut 8, ha arribat el 0-1, obra d'en Cristian, en una magnífica jugada per l'esquerra, que ha acabat amb un xut creuat. Tres minuts més tard ha arribat el 0-2, en una jugada molt semblant a la del primer gol, però aquesta vegada ha estat l'Adrià Espanyol el que ha marcat el gol.
A la segona, el Jesús i Maria ha sortit més decidit a fer alguna cosa de profit i han posat en dificultat als nostres. Al minut 7 han marcat l'1-2. Faltant 10 minuts per acabar el partit, els locals s'han posat a jugar de cinc, però els molinencs defensaven molt bé i han pogut marcar l'1-3, quan en Sergio ha xutat des de la nostra àrea i sense el porter rival, la pilota s'ha estavellat en el pal dret de la porteria. D'aquest possible 1-3 s'ha arribat a l'empat a 2, quan només faltaven 40 segons per acabar el partit, quan els locals seguien jugant de cinc. Ha estat una mala sort, però el resultat ha esta just, ja que hi ha hagut una part per a cada equip.
- Han jugat: Gonza, Sergio, David, Cristian (1 gol), Arnau Molins, Adrià Espanyol (1 gol), Jordi i Enric.
"Crònica de Jaume Molins"

> CADET "A": CFS Molins99 - Bar Mi Casa - 3-3
Després de quatre setmanes sense jugar partit de competició, el Cadet "A" ha tornat a fer-ho aquesta tarda a La Sínia. S'ha notat una mica la falta de ritme i al minut 2, el Bar mi Casa ja guanyava 0-1, amb un gol de cotraatac. Al minut 12, en Jordi ha aturat un penal i ha salvat un perillós 0-2 que podia haver pujat al marcador. Els nostres dominaven el partit., però no arribava el gol. Aquest ha arribat al minut 16, quan en una gran jugada per la dreta, en Marc Antoni s'ha endut la pilota amb força i ganes, ha centrat a l'Ot que ha marcat l'empat a un. En un altre contraatac, els de Sant Vicenç s'han tornat a posar pel davant en el marcador fent l'1-2. En el darrer minut d'aquesta primera part, en Marc Montaño ha marcat el 2-2 i en Marc Antoni el 3-2, que donava la volta al marcador.
La segona part ha estat dominada pels molinencs, però els vicentins s'acostaven amb perill a la porteria d'en Jordi en jugades de contraatac. Nosaltres hem disposat de vàries ocasions de gol, però la pilota no volia entrar. Quan tot semblava que el partit acabaria amb la victòria molinenca per 3-2, ha arribat la jugada desgraciada, en el darrer segon de partit, i el Bar mi Casa ha marcat el definitiu empat a 3. Aquest gol ha arribat precedit d'una jugada protestada pels molinencs, perquè els vicentins han molestat una treta de banda nostra i l'àrbitre hauria d'haver aturat el joc i assenyalar targeta groga al jugador foraster. No ha estat així i l'empat ha pujat en el marcador.
- Han jugat: Jordi, Marc Montaño (1 gol), Marc Antoni (1 gol), Isaac, Alejandro, Ot (1 gol), Raul i Arnau Cabedo.
"Crònica de Jaume Molins".

> CADET "B": FS Sant Just - CFS Molins99 - 7-1

> INFANTIL "A": CFS Molins99 - Vincit Polaris - 2-9
Aquest dissabte a la Sínia, un molt bon equip, el Provençalenc, ha passat per sobre del nostre Infantil A. I no es que els nostres no hagin lluitat o no hagin fet tot el possible per plantar cara, però es que al Provençalenc li ha sortit tot bé.
El Molins 99 ha sortit una mica lent i en el primer quart de partit ja anàvem 0-3. El Provençalenc ha marcat en els minuts 3, 6 i 8 de la primera part. Els nostres han reaccionat i al minut 16 d’aquesta mateixa primera part han tingut un parell de bones jugades i en una d’elles la pilota ha anat al pal. En el minut 22 el Provençalenc ha establert el 0-4.
En la represa, només sortir, els adversaris han marcat el 0-5. Semblava que tot seguia igual però aleshores ha començat una reacció que ha durat uns 10 minuts, en la que hem estat més encertats en la pressió i també en atac, la qual cosa ha fet que la Laura marqués l'1-5 en el minut 4 i en el 6, l’Arnau Muñoz marqués el 2-6. Entre aquests dos gols, el Provençalenc ha marcat també. La reacció del Molins 99 ha estat bona i els nostres han demostrat coratge davant de un marcador tant desfavorable, però el bon joc del rival s’ha imposat i el Provençalenc ha marcat en tres ocasions més, en els minuts 10, 12 i 17, en el que s’ha establert el que al final ha estat el definitiu 2 a 9.

Han jugat: Òscar Carrasco, Arnau Muñoz, Quim Valldaura, Bernat Hernández i Jordi Lucas, (5 inicial), Marcel Figueras, Laura Oliva, Òscar Quesada i Alejandro del Carmen
Han fet els Gols: Arnau Muñoz(1) Laura Oliva (1)
"Crònica de Xavier Oliva"

> INFANTIL "B": Sport Sala Sta. Perpètua - CFS Molins99 -

> ALEVÍ "A": AE Martorell - CFS Molins99 - 0-6

> ALEVÍ "C": CFS Molins99 - AEJ Riera - 7-8

> ALEVÍ "D": FS Sant Just - CFS Molins99 - 2-3
Partit jugat aquest matí a la pista de "gel" del Sant Just. Apart de que rellisqués molt, feia molt de fred. Després de jugar fa 2 mesos contra el Sant Just a casa (1-1), ja sabíem com era aquest equip i quines dificultats tindríem. Defensen molt a darrera i tenen un porter que ho para gairebé tot. El partit no ha estat fàcil, doncs hem tingut el resultat en contra gran part del temps. El primer quart ha sigut propi del d'uns nens que semblaven haver-se acabat de llevar del llit. Tot i tenir algunes ocasions, es veia que el joc no era molt fluïd i que els nostres jugaven de manera molt estàtica, però es preveia ja que l'argument del partit seria el mateix que el de l'anada. Hem marxat amb un 0-0 al final del primer quart. Al segon quart s'ha començat a veure una mica més d'intensitat, tot i que encara no hi havia moltes idees que posar en joc. Com en tots els quarts, hem tingut ocasions de gol que acabaven bé a còrner o a les mans del porter. Ha sigut així com en un fort xut de l'Arnau Gil, la pilota entrava a porteria, després d'haver tocat en el porter. Però al final d'aquest quart, el Sant Just empatava en una desafortunada acció de la defensa molinenca, que no ha sabut treure la pilota de l'àrea, i el rival ha aprofitat per ficar a porteria una pilota que li quedava morta als peus.S'estaven fent les coses bé, però el Sant Just és un equip dur i fort darrera. Al començament del tercer quart, una altra acció desafortunada feia que l'Eric no pogués rebutjar amb el cap una pilota que venia botant (pilota de futbol camp que botava el doble que les de futbol sala) i que, el Marcos, tot intentant rebutjar-la amb els peus, li dóna de refiló, quedant aquesta als peus d'un jugador del Sant Just, que posava al marcador un injust 2-1 després d'un fort xut. A partir d'aquest moment, el nostre equip ha enfonsat al Sant Just a la seva àrea i hem gaudit de més ocasions, entre d'elles dos pals. Però el resultat seguia essent el mateix: 2-1.Amb el mateix guió del final del 3er quart, el CFS Molins ha apretat al Sant Just durant el darrer quart, fins que l'Eric, controlant amb el pit una sacada-xut del porter del Sant Just, colpeja fortament la pilota des de gairebé mig camp, que entra botant justament a la línia i fregant el pal esquerre del porter. Semblava tot acabat amb el 2-2 i semblava que la història es repetiria, però a 1 minut del final, l'Eric tornava a marcar aprofitant el rebot d'un xut d'un company, on el porter rival no ha pogut fer res. Es posava així el definitiu i just 2-3.
- 1er quart: 0-0
- 2n quart: 1-1 (1-1)
- 3er quart: 2-1 (1-0)
- 4rt quart: 2-3 (0-2)
A destacar el debut de l'Àlex Martínez, jugador de l'equip benjamí, amb l'aleví D. S'ha acomodat molt bé al joc de l'equip i fins i tot ha tingut una ocasió claríssima de gol al segon quart, de nou evitada pel porter del Sant Just. Moltes felicitats a ell i a tot l'equip!
La setmana vinent, l'aleví D juga l'últim partit de la primera fase. És un partit en què el CEIP Jacint Verdaguer (1era posició) i el CFS Molins 99 D (2ona posició) es juguen el liderat definitiu d'aquesta 1a fase.
"Crònica de Victor Gonzàlez"

dimecres, 19 de gener del 2011

La gent del CFS Molins 99: BORJA CARASUSÁN


Aquesta setmana us presentem l'entrevista amb en Borja, un dels jugadors del Sénior A que intentarà portar a l'equip a una categoria superior, però que a més realitza altres tasques al Club, com la de portar el Juvenil Femení o fer-se càrrec de la web.


-Quant de temps portes al CFS Molins 99?

Porto des del 2004, quan vaig arribar a l’edat de Cadet, encara que vaig marxar un any de juvenil però al acabar aquella temporada vaig tornar.

-Com vas començar al club?

En aquell moment jugava a futbol camp a un equip de Barcelona però vaig participar a un torneig de 3x3 aquí a Molins amb dos amics que jugaven al Club i l’entrenador d’aquell moment em va convèncer, juntament amb els meus amics, de que comencés a jugar al CFS Molins 99. Ho vaig fer i vaig estar jugant i entrenant fins a final de temporada als dos equips, a l’escolar del CFS Molins 99 i al federat de Barcelona. Podia fer les dues coses ja que entrenava diferents dies, amb el Molins jugava els dissabtes i amb l’altre equip els diumenges.

-Quines tasques hi fas?

Sóc entrenador del Juvenil Femení, jugador del Sénior A i m’encarrego del manteniment de la web.

-Un moment viscut al club que recordis especialment.

En tinc dos especials, un va ser el dia del 10è aniversari del Club, on em vaig adonar que el CFS Molins 99 era més gran del que m’imaginava per la quantitat de gent que hi havia. L’altre moment especial va ser quan des del Club em van proposar entrenar al meu primer equip, van confiar en mi donant-me un grup nou de noies que no havien jugat mai i volien apuntar-se a fer futbol sala. Fins aquell moment, només havia estat ajudant i era un bonic repte que vaig acceptar.

-Creus que el trasllat a La Sínia ha beneficiat el CFS Molins 99?

No del tot, abans no hi havia tants equips que entrenessin a una pista exterior, a més hi ha un seguit de mancances que després d’un any encara no s’han solucionat. La part positiva és la millora de la pista respecte a la del Poliesportiu Municipal.

-Quins equips del club penses que tenen possibilitats de pujar de categoria aquest any?

La veritat és que els dos séniors tenen possibilitats de pujar i són els que d’alguna manera estan obligats a fer-ho. M’agrada molt l’equip que té el Cadet A i crec que podria fer alguna cosa important però l’objectiu dels equips base és que es formin, aprenguin conceptes nous i que poc a poc creixin. Amb aquesta filosofia els triomfs arribaran sols.

-Et sembla que el futbol sala femení té un bon futur al CFS Molins 99?

Tenim un grup molt maco al Juvenil Femení i altres noies a diferents equips base. Personalment crec que si es cuida el que tenim i es fa alguna promoció o més publicitat per a captar més noies, el Club agrairà moltíssim tenir futbol sala femení a les seves files. A més, crec que seria interessant poder fer un sénior femení per tenir gent de més edat i que serveixi per tenir un mirall on les petites puguin mirar-se.

-Què estudies i a què t’agradaria dedicar-te?

Ara estic fent un curs de disseny i programació web a Barcelona i el meu objectiu és poder dedicar-me a això.

-Quines aficions tens a part del futbol sala?

Sóc un melòman, m’encanta escoltar música a totes hores, estar amb els meus amics i estar practicant coses noves de tema web.

-Una pel.lícula que recomanaries.

No sóc de veure pel·lícules, em quedo amb dos clàssics: Grease i Titanic.

-Un disc.

“Estados de ánimo” de El Canto del Loco.

-Una cançó.

“Hold my hand” de Michael Jackson y Akon.

-Un grup de música preferit.

Hi ha molts cantants i grups que m’agraden com Michael Jackson, Estopa, El Canto del Loco, David Bisbal, Katy Perry, Rihanna...

-Un llibre.

“Si esto es un hombre” de Primo Levi.

diumenge, 16 de gener del 2011

El SÈNIOR "B" també guanya i es manté segon: Treballada victòria (1-3), aquest matí a Sant Feliu

El Penya Blaugrana INIESTA 24 ha posat difícil les coses als nostres, però al final s'ha imposat la lógica i tres nous punts cap a casa.
Els Penya Iniesta és un equip molt ben dotat físicament i no ens han deixat jugar en tota la 1a part. Els hi hem volgut plantar cara amb un joc físic, com els seu, i ens han guanyat tàcticament, encara que no en el marcador. En aquesta primera part, han tingut més oportunitats clares ells que nosaltres. S'ha arribat al descans amb un insòlit empat a zero. A la segona, el decorat ha canviat radicalment. En Carles ha sortit de tanca i ha donat més joc als companys. Hem començat a tocar la pilota com nosaltres sabem i com passa sempre, la societat Carles-Àlex és letal. De totes maneres, al minut dos de la segona part ha sigut el Penya Iniesta que s'ha avançat en el marcador, amb un gol desafortunat, em pròpia porta, del Guillem quan ha tallat un contraatac de l'equip local. A partir d'aquest moment, els nostres hi han posat més intensitat i així ha arribat el golàs d'en Carles, amb un fortíssim xut des de l'esquerra de l'atac, que ha entrat per l'escaire, tocant el travesser. Era l'empat a un. Al minut 10, l'àrbitre ha perdonat una targeta vermella directa al Ruben i al nº6 del Penya Barcelonista. Vermella pel local, per la falta que ha fet i vermella pel Ruben per tornar-s'hi. L'àrbitre ho ha arreglat amb una groga per cadascú. Els nostres han seguit jugant tocant bé la pilota i l'Àlex ha marcat l'1-2, en una passada magistral del Fran, en el llançament de falta. Ha sigut un gran gol d'estratègia. En ple festival molinenc, en Carles ha tancat el marcador (1-3), en una jugada de contraatac. Important victòria que ens manté a un punt per sota del líder, el Berga.
- Han jugat:
- Josep: molt segur. Ha resolt amb encert totes les oportunitats dels locals. No ha pogut fer res en l'autogol del Guillem.
- Fran: força física. Bàsic per contrarestar el gran físic dels locals.
- Carles: letal. Ha marcat dos gols i ha donat ales a l'equip, jugant des del darrera.
- Àlex: matador. Quan ha tingut la pilota als peus, ha fet tornar bojos als contraris. Ha fet un gol.
- Aniol: pràctic. En tot moment ha donat la passada precisa al company més desmarcat.
- Jordi Sanchez: lluitador. La seva lluita ha sigut vital per fer front a la força local.
- Ruben: hàbil. La seva habilitat ha provocat vàries faltes de l'equip local.
- Guillem: atent. En tot moment atent als moviments dels companys.
- Sergi: tàctic. Ha llegit perfectament el partit i en la segona part ha canviat la tàctica per passar a ser els clars dominadors i amos del partit.
- Golejadors: Carles (2) i Àlex (1).

Cop de puny del SÈNIOR "A", que guanya a Rubí (4-6) i ja és segon, posició que dona dret a pujar a PREFERENT

El SÈNIOR "A" respon com un campió i s'endú els tres punts de Rubí, amb una exhibició de joc i ambició. Ja són dos partits seguits guanyant a la pista de dos seriosos candidats a l'ascens. La màquina del Sènior "A" vola cap a Preferent. En una segona part pletòrica, els d'en Victor Medina esmicolen el Rubí, segon classificat i rival directe cap a l'ascens, i se'n van directes cap a Preferent. Amb l'empat (3-3) del Pla de Llobregat, a casa contra el Balsareny, podrem ser líders si els guanyem a La Sínia el proper dissabte.

La primera part ha estat dominada pel Rubí, però els molinencs han sabut aprofitar amb encert les poques oportunitats que han tingut per foradar la porteria rival. En la primera oportunitat dels molinencs, al minut 7, en Paco ha marcat el 0-1. Al minut 12, en Manolo aprofita una falta llençada pel Sergi des del còrner dret i marca el 0-2. Un apoteòsic Victor Gonzàlez ha aturat el primer doble penal dels rubinencs en el minut 15 de partit. Els del Vallès Occidental estaven dominant el partit i al minut 17 han posat l'1-2 en el marcador. Un minut més tard, en Victor aturava una altra vegada un doble penal al Rubí. Al minut 19, una vermella directa al porter dels vallesans ha donat l'oportunitat al Sergi marcar de doble penal, però el porter rubinenc ho ha impedit. En un darrer minut de la primera part totalment boig, amb superioritat numèrica, en Jorge ha marcat un golàs des de la dreta de la porteria dels locals. Era l'1-3. Faltaven 20 segons per arribar al descans i tot semblava indicar que el marcador ja no es mouria. Res més lluny de la realitat, en 20 segons els locals han marcat dos gols. El 2-3 amb un fort cacau que ha entrat per l'escaire de la porteria del Victor i el 3-3 de llançament des dels 10 metres. Abans de llençar aquest doble penal, l'àrbitre ha expulsat injustament al Borja, per adelantar-se de la seva posició, abans que el contrari llancés des dels 10 metres..
A la segona part ha canviat radicalment la decoració i els molinencs s'han fet amos i senyors de la pista des del primer segon. Ja només començar la part hem disposat d'algunes oportunitats per trencar l'empat, però la sort no ens ha acompanyat. En aquesta segona part, el joc dels molinencs ha sigut gairebé perfecte. No ha estat fins el minut 9, que en Ruben ha fet el 3-4, després d'una genial assistència del Sergi. Davant teníem un gran equip que lluitava totes les pilotes i ens feia difícil el domini. En el minut 14, una falta assenyalada al Rafa, per trigar més de 4 segons en llençar la pilota, ha servit perquè els rubinencs empatéssin a 4. L'àrbitre ha expulsat al nº6 del Rubí, en el minut 17, per una falta que ha suposat el primer doble penal de la segona part, que ha transformat en gol el Paco (4-5). Faltaven 3 minuts per acabar el partit i el Rubí ha jugat de cinc, però el Molins ha sabut defensar amb molt d'encert. Fins i tot, en Paco ha tingut una altra oportunitat per sentenciar el partit, però ha errat el llançament des des 10 metres. A falta de 26 segons per acabar, en Ruben ha sentenciatel partit, fent el definitiu 4-6 a porteria buida.
En aquest desplaçament a Rubí, el CFS Molins99 ha deixat clar quin peu calça. A la segona part hem ofert la millor versió del que som capaços de fer i aquest joc ens ha de catapultar cap a l'ascens a Preferent. La propera setmana ens visita el líder, el Pla de Llobregat, i ho hem d'aprofitar per guanyar, ser líders i deixar molt clares les nostres intencions.
> Han jugat:
- Victor Gonzàlez: Segur. Ha jugat a la primera part i ha fet almenys 5 aturades de molt mèrit, a més d'aturar dos dobles penals.
- Rafa: Segur. Ha jugat a la segona part. En tot moment s'ha mostrat molt segur i només ha estat batut en una jugada de falta.- Sergi: ràpid, segur i eficaç, ha completat un excel.lent partit.
- Jorge: referència i seguretat. Des del darrera ha esperonat els seus companys. Ha fet una gran jugada per la dreta que no ha acabat en gol per miracle. També ha estavellat una pilota al pal.
- Paco: detallista i golejador, torna a ser aquella "esquerra" virtuosa. En els darrers partits s'està sortint.
- Borja: tot terreny i lluitador. Ho ha donat tot al damunt de la pista. Injustament expulsat.
- Ruben: golejador i màquina. Només li falten les ales per poder volar. És l'Alves del Molins.
- Manolo: controlador i golejador. Recuperat de la seva llarga lesió, torna a ser el Manolo de les millors ocasions.
- Sergio: oxigenador i complement. Bon partit del juvenil, oxigenant l'equip quan ha fet falta.
- Jesús: capità. Amb la baixa del Joan, ha exercit de capità i malgrat que no ha jugat, per lesió, sempre és un referent pels companys.
- Victor Sanmartín: animador. Malgrat que no ha jugat, ha participat en el partit animant contínuament als seus companys.
- Joan Sanmartín: delegat detallista. No s'ha perdut detall del partit i ha estat a l'aguait davant de qualsevol problema.

- Victor Medina: el "jefe". En tot moment ha sabut portar el timó de l'equip. Excel.lent en la tàctica.
- Afició: un 10 !!!. Avui a Rubí hi havia molts seguidors molinencs. Es nota que anem pel bon camí. La fita només la podem aconseguir amb la col.laboració de tothom. Jugadors, tècnics i afició hem d'anar tots a una. Cal seguir treballant com fins ara i segur que els èxits arribaran.
També un record molt especial als lesionats (Joan Baqués, Josep i Albert) perquè es recuperin el més aviat possible.
Us informem també, que durant la propera setmana tindrem dues noves incorporacions que de ben segur ens ajudaran a aconseguir molts èxits. Es tracta dels ben coneguts Àlex Sànchez i Ivan Rodríguez.
Us esperem a La Sínia, en el proper partit contra el líder Pla del Llobregat, dissabte 22 de gener. Si guanyem, serem nosaltres els líders.
VISCA el MOLINS99 !!!


dissabte, 15 de gener del 2011

Victòries dels dos JUVENILS, del CADET "B" i dels ALEVINS "A", "B" i "D"

L'ALEVÍ "B", al final del seu partit d'avui contra l'Esparreguera.

> SÈNIOR "A": FS Rubí - CFS Molins99 - 4-6

> SÈNIOR "B": Penya B. Iniesta - CFS Molins99 - 1-3

> JUVENIL Masc.: CFS Molins99 - Pla de Llobregat - 4-3

Important victòria del Juvenil davant d'un rival directe. Partit molt intens i emocionant fins el final. El Pla del Llobregat dominava en l'aspecte físic (i brut) però els nostres en el joc més tècnic de tocar la pilota i jugar a futbol sala. La primera part l'hem començat dominant, però ha sigut el Pla qui s'ha avançat en el marcador en el mint 5. Uns minuts més tard ha empatat l'Adrià Espanyol amb un xut creuat des de l'esquerra. Poc abans d'acabar la primera part, el Pla s'ha tornat a avançar en el marcador, fent l'1-2. La segona part ha començat amb domini dels forasters, que amb un joc una mica rudimentari i bastant brut, s'acostàven en perill a la porteria del Gonza. A partir del minut 10, els molinencs han començat a dominar tocant i tocant la pilota i fruit d'aquest domini ha arribat el gol d'en David, amb un fort xut des de l'esquerra, que ha entrat per l'escaire. Era l'empat a 2. Seguint amb la mateixa dinàmica de tocar la pilota i en ple domini dels nostres, ens hem avançat en el marcador (3-2), amb un gol de tiralínies d'en Marc Montaño. L'equip del Pla ha començat a pressionar per tota la pista i fruit del seu esforç ha arribat l'empat a 3. Els nostres no s'han adormit i han sabut sortir de la pressió del rival i en Cristian ha marcat el definitiu 4-3, que ens dona tres punts molt valuosos, que ens fan pujar com a mínim un lloc en la taula classificatòria i passar per davant del Pla de Llobregat. Destaquem la participació de 4 cadets: Jordi Riera, Alejandro, Marc Montaño i Marc Antoni.
- Han jugat: Jordi Riera (p), Jordi Dòlera, Cristian (1 gol), Adrià (1 gol), David (1 gol), Marc Montaño (1 gol), Alejandro, Marc Antoni, Enric i Gonza (p).

> JUVENIL Fem.: FS Castellbisbal - CFS Molins99 - 0-13

> CADET "A": Descansa

> CADET "B": CFS Molins99 - AE Salesians - 4-1

> INFANTIL "A": FS Bar mi Casa - CFS Molins99 - Suspès per retirada de l'equip local.

> INFANTIL "B": CFS Molins99 - Sant Joan Club - 0-5

> ALEVÍ "A": CFS Molins99 - FS Vall de Tenes - 20-2

> ALEVÍ "B": CFS Molins99 - FS Esparreguera - 15-2
L'Aleví "B" ens ha fet gaudir de la seva primera golejada,15 a 2,contra el l'Esparreguera, que ha sigut un digne rival, amb molta esportivitat.
Els nostres han gaudit força del partit. Han estat molt ben posicionats a la pista, jugant en equip, fent passades en diagonal i amb força control de pilota.
Un fet a destacar, ha sigut, que hem pogut marcar quasi tots els jugadors.
- Els gols els han marcat: David (4), Jaume (3), Albert (2), Sergi (2), Nil (1), Javi (1), Ferran (1). El Víctor, Pau i Alex Marin (porter) també han fet un molt bon partit.

> ALEVÍ "C": FS Corbera - CFS Molins99 - 8-2


> ALEVÍ "D": CFS Molins 99 - AJ Centro Amigos - 5-3

> BENJAMÍ: CFS Molins99 - AE Vallirana - 2-9

dimecres, 12 de gener del 2011

La gent del CFS Molins 99: VÍCTOR GONZÁLEZ

Després de les vacances de Nadal, us continuem apropant a les persones que formen el nostre club per tal de poder-nos conèixer més entre tots. Aquesta setmana és el torn d'en Víctor González, entrenador dels equips dels més petits del club i jugador del primer equip.




-Quant de temps portes al CFS Molins 99?

Farà sis anys a finals d’aquest mes de gener, quan em vaig apuntar a mitja temporada a l’equip cadet per ser porter. Mai abans havia jugat a futbol sala en un equip, només a l’escola. Portava anys volent apuntar-me, però com que visc a Papiol, els pares no em podien venir a buscar.

-Com vas començar al club?

Alguns amics de l’escola jugaven al club des de petits, i em van dir que el seu equip no tenia porter. Va ser aleshores quan vaig insistir molt als meus pares perquè em deixessin apuntar-me. A partir d’aquí, i amb el pas de les temporades, vaig anar fer d’ajudant d’entrenador a alguns equips. Amb aquesta experiència i amb la formació de curs de monitor de futbol sala va ser com vaig començar a entrenar als més petits del club, fins a dia d’avui.

-Quines tasques hi fas?

Actualment sóc entrenador dels Benjamins i de l’Aleví “D”, i jugo de porter al Sénior “A”.

-Un moment viscut al club que recordis especialment.

Tinc molts bons records en els anys que porto al club, i em resulta impossible escollir-ne un de sol. Potser la celebració del desè aniversari del club va ser la de major magnitud, però guardo molts moments molt bonics de tots els nois i noies a qui he entrenat i dels companys amb qui he jugat.

-Creus que el trasllat a La Sínia ha beneficiat el CFS Molins 99?

Crec que tot té la seva part positiva i negativa. Tot i tenir una pista millor que les del Poliesportiu Municipal i tot i que durant la setmana i els dissabtes som com a casa nostra, la instal·lació té una sèrie de mancances que penso que s’han de solucionar. A més, segueixo sense entendre com és que duplicant-se el número d’instal·lacions esportives al poble, la disponibilitat de pistes és igual o pitjor que altres temporades.

-Quins equips del club penses que tenen possibilitats de pujar de categoria aquest any?

Crec que els dos Séniors tenen moltes possibilitats i em faria molta il·lusió que ho aconseguissin. De la resta de categories, tot i que l’objectiu no és aquest, penso que el Cadet té molt bon equip per a fer-ho.

-Què és el que més t’agrada de fer de porter?

El que més m’agrada de fer de porter és ajudar al meu equip a guanyar els partits, ja que sobretot en moments decisius pren una especial rellevància. Però també m’agrada molt aprendre i millorar a cada entrenament i a cada partit.

-I el que menys?

El que menys m’agrada de ser porter és que els errors a un partit es veuen com més greus que el de qualsevol jugador quan, per exemple, falla un gol cantat.

-Què estudies i a què t’agradaria dedicar-te?

Estic estudiant 4rt de psicologia a la UB. M’agradaria dedicar-me a la psicologia clínica, especialment per a nens. La branca de la psicologia esportiva també em crida molt l’atenció, tot i que és una sortida difícil. M’agradaria també seguir fent d’entrenador molts anys.

-Quines aficions tens a part del futbol sala?

M’agrada jugar a tennis amb amics, llegir, jugar a videojocs i escoltar música.

-Una pel.lícula que recomanaries.

La vida es bella ja la va dir el Jorge! Però també m’agraden molt les de Braveheart i El diario de Noah.

-Un disc.

Un clàssic, “The Wall”, dels Pink Floyd.

-Una cançó

“Soldadito marinero”, de Fito y Fitipaldis.

-Un grup de música preferit.

En tinc molts... Melendi, Estopa, El Canto del Loco, Fito y Fitipaldis, Red Hot Chili Peppers... De més antics m’agraden els Supertramp i els Pink Floyd, entre d’altres.

-Un llibre.

“La sombra del viento” i “El juego del ángel”, els dos de Carlos Ruiz Zafón.

dissabte, 8 de gener del 2011

Els dos SÈNIORS comencen l'any de manera contundent i guanyen els seus partits fora de casa. L'INFANTIL "A" perd per la mínima i el FEMENÍ goleja.

Els dos equips Sènior han començat de manera immillorable l'any 2011 guanyant lluny de La Sínia i col.locant-se cada vegada més aprop del liderat. El Sènior "A" ha guanyat 4-5 a Balsareny i el Sènior "B" s'ha passejat (2-8) pel Pla del Penedès.
L'Infantil "A" no ha tingut tanta sort i, malgrat fer un gran partit, ha perdut a La Sínia per 3-4, davant del Prosperitat, segon classificat de la categoria.
El Juvenil Femení ha jugat un amistós a La Sínia, contra el Santpedor i ha guanyat clarament per 8-0.

> SÈNIOR "A": G.F. Balsareny - CFS Molins99 - 4-5
Emocionant i importantíssima victòria l'aconseguida pel primer equip en la seva visita a la pista del Bages. S'enfrontaven dos dels equips que aspiren a pujar de categoria aquesta temporada i des de l'escalfament ja es va veure que ambdós conjunts volien emportar-se la victòria. La tensió del partit es palpava a l'ambient.
La primera meitat va estar marcada per la pressió constant dels dos equips. Les alternatives en el joc van ser contínues, però no va haver-hi un clar dominador en el joc. El Balsareny però, va saber aprofitar els poquíssims errors comesos pels nostres i es va plantar al descans amb un marcador de 2-0.
Tot i això, el CFS Molins 99, lluny de donar el partit per perdut, a la segona part va sortir a la pista encara amb més ganes d'emportar-se els tres punts i quan quedaven quinze minuts en Jorge va fer el 2-1 que obria la remuntada. El Balsareny va respondre de seguida i va anotar el 3-1, però els nostres, amb una moral de ferro, van ser capaços de capgirar el partit. En Rubén anotar el 3-2 a la sortida d'una falta i en Pepo va fer el 3-3 jugant de cinc. Arribats a aquest punt, lluny de donar per bo l'empat, el CFS Molins 99 va buscar la victòria i amb dos gols més es va plantar amb un 3-5 a falta de dos minuts i mig. El Balsareny va buscar l'empat amb determinació, però la bona defensa dels nostres només els va permetre fer un gol més.
Al final, victòria molt treballada en una pista complicadíssima que permet superar a la classificació a un dels rivals directes. Ara, a pensar en el proper rival, el Rubí, que també ocupa posicions capdavanteres.

> SÈNIOR "B": P.B. Pla del Penedès - CFS Molins99 - 2-8
Avui el nostre Sènior "B" ha visitat la comarca de l'Alt del Penedès, concretament el bonic poble del Pla del Penedès. Al final del partit, alguns dels joves del poble que han presenciat el partit ens han dit que, de llarg som el millor equip que ha passat pel seu poble. Penso que això ho diu tot i sobre qualsevol altre comentari. Malgrat fer una bona primera part, els planencs no han pogut fer res davant del vendaval molinenc. En la primera part, malgrat el domini absolut dels nostres, només hem pogut marcar dos gols (Jordi Sanchez i Àlex). A la segona, els platencs només han aguantat 8 minuts. El 0-3 l'ha marcat en Guillem al minut 8. Un minut més tard, l'Àlex feia el 0-4. El mateix Àlex marcava el 0-5 al minut 15. El 0-6 l'ha fet en Carles al minut 17. A partir d'aquest moment han arribat un parell de minuts d'inspiració local que els hi ha fet marcar dos gols seguits, posant el 2-6 al marcador. L'orgull molinenc s'ha sentit ofès i a les acaballes del partit en Fran ha fet el 2-7. Finalment en Guillem, després d'una excel.lent assistència d'en Fran, tancava el marcador (2-8) fent de vaselina el millor gol de la tarda.
L'empat del Berga a Sant Pere de Riudebitlles fa que els nostres es posin a només un punt del liderat.
- Han jugat: Josep, Jordi Busom, Fran (1 gol), Guillem (2 gols), Aniol, Àlex (3 gols), Carles (1 gol) i Jordi Sanchez (1 gol).

> INFANTIL "A": CFS Molins99 - FS Prosperitat - 3-4
Fins al minut 12 de la primera part, el partit ha estat un constant intercanvi d’atacs i defenses molt igualat. Només hi ha hagut 2 aturades d’en Marcel a xut de lluny del Prosperitat. Fins aquí tot bé, però en el minut 14 de la primera part el capità del Prosperitat ha marcat desprès d’endur-se suposadament la pilota amb la mà.
El Molins 99 ha reaccionat i en una llarga jugada atac amb diversos xuts a porteria, ha marcat l'1-1 per mitja de l’Òscar Bonilla, que ha recollit una pilota morta dins de l’àrea rival. Era el minut 18 de la primera part.
Només 2 minuts desprès, en una sacada llarga per sortir de la pressió que havia muntat el Prosperitat, l’Òscar ha fet un control amb un ciri que ha superat la sortida del porter rival i ha marcat un gol molt bonic, establint el 2-1.
Semblava que la primera part acabaria així, però el capità del Prosperitat ha robat una pilota lliscant pel terra que els ha permès marcar l'empat a 2. Amb el 2-2 hem arribat al descans.
En la represa el Molins 99 ha sortit amb moltes ganes de guanyar el partit, però el rival, en una contra molt ràpida, ha marcat el 2-3 només començar, en el minut 2. En el minut 12, en un altre contra, el Prosperitat ha marcat de nou en una jugada en que els rebots han estat una mica desafortunats pel nostre infantil.
A partir d’aquí i fins al final del partit, el Molins ha estat atacant molt sobre la porteria contraria, però no ha estat fins al minut 24 de la segona part que la Laura ha marcat el 3-4 que al final ha estat definitiu.
Han jugat: Marcel Figueras, Arnau Muñoz, Miquel Navarro, Bernat Hernández i Ferran Pellicer, (5 inicial), Quim Valldaura, Jordi Lucas, Laura Oliva, Òscar Quesada, Òscar Bonilla i Òscar Carrasco
Han fet els Gols: Òscar Bonilla.(2) i Laura Oliva (1)

> JUVENIL Fem: CFS Molins99 - FS Santpedor - 8-0