dissabte, 25 de febrer del 2012

El JUVENIL-CADET Femení empata (4-4) amb el Bon Salvador

CFS MOLINS 99 - 4 FSF BON SALVADOR -4
Partit complicat avui a la Sínia davant d’un motivat Bon Salvador, que ha buscat la revenja del partit d’anada. Aquestes noies han posat les coses difícils al nostre Juvenil- Cadet, que malgrat anar a remolc en el marcador ha sabut sobreposar-se i lluitar. Al final un empat que ha fet justicia al que hem vist sobre la pista.
Inicialment hem sortit a defensar a mitja pista i d’entrada no ens ha anat malament, ja es creaven espais grans al contraatac. En una de les primeres jugades d’atac en el minut 4 de la primera part i després de una sacada de banda per l’esquerra la Laura ha engaltat un fort xut i ha marcat el 1-0. Solament un minut més tard la Sara ha enviat una pilota de cap al travesser.
La cosa anava força bé, però aleshores el Bon Salvador ha començat la seva pressió sobre la nostra sortida de pilota. En el minut 14, han forçat una pèrdua de pilota al mig camp, amb la que han muntat una contra que ha acabat en el empat 1-1.
A partir d’aquí tot ha seguit més o menys igual. Les nostres noies superaven bé la pressió alta de les rivals, que solament han tingut una nova oportunitat. Per la nostra part en atac hem tingut com a mínim 2 oportunitats clares més però la portera ha aturat els nostres xuts. Per acabar-ho de complicar tot, a la sortida d’un corner que ha servit el Bon Salvador, hem tingut una distracció en la cobertura i ens han fet el segon gol. 1-2 i així hem arribat al descans.
En la segona part el CFS MOLINS 99 ha tret el caràcter i en solament 3 minuts ha donat la volta al marcador. En el minut 4, la Laura ha fet una jugada per l’esquerra i ha cedit a la Sara que ha marcat el 2-2. Un minut més tard en una jugada pel centre de l’atac ha acabat en una passada a l’esquerra per la Clara D. que marcat el 3-2; i en el minut 7 de nou la Sara ha tornat a marcar després de lluitar per una pilota al costat de la porteria contraria, establint el 4-2.
A partir d’aquí les nostres han cedit una mica de terreny i les noies del Bon Salvador han marcat 2 gols més, la primera en un robatori de pilota a mig camp 4-3, i la segona de falta 4-4.
Al final empat just, encara que és veritat que hem tingut més bones oportunitats que les rivals, elles ens han plantejat una bona pressió defensiva. Ara toca esperar el partit de Copa Catalunya de dimarts al vespre contra el Penya Esplugues, un dels millors equips de divisió d’honor.
Ànim noies!!, esteu fent una molt bona temporada.
Han Jugat: Andrea (Portera 1a part), Laura, C. Docón, Sara i Marina (5 inicial) Raquel, Ruth, C. Bordoy,
Han Marcat: Laura (1 gols), Clara Docón (1 gol), Sara (2 gols)