diumenge, 22 d’abril del 2012

El JUVENIL "A" empata a 2 a la pista del Montbui i necessita un miracle per pujar

Aquest matí a Santa Margarida de Montbui:
FS MONTBUI - CFS MOLINS 99: 2-2
Partit molt disputat on ha pogut guanyar qualsevol dels dos equips i només l'àrbitre ho ha espatllat una mica, no agradant ni als uns ni als altres. El partit ha començat molt igualat, amb oportunitats a una i altra porteria. Potser la més clara ha estat una pilota al pal de l'Agus i una jugada al segon pal, que l'Ale no ha pogut acabar bé. En el minut 15, hem perdut una pilota a mitja pista i els locals s'han avançat en el marcador fent l'1-0. El Montbui jugava molt bé al darrera i sortia amb perill al contraatac, però els nois del Jorge tancaven molt bé i impedien qualsevol sorpresa. A la represa, el Montbui ha incrementat l'avantatge, en el minut 2, fent el 2-0. El domini era total dels molinencs, però els de l'Anoia estaven molt ordenats i ens ho posaven molt difícil per poder marcar algun gol. En el llançament d'una falta assajada, l'Arnau ha estat apunt de reduir distàncies, però el porter ha aturat molt bé la pilota. Quan faltaven sis minuts, en Jorge ha manat jugar de cinc i així ha arribat el 2-1, obra de l'Arnau, a passada del Guti. Jugant de cinc, el Molins ha tingut més oportunitats, com una del Marc, que amb un fortíssim xut ha fet lluir-se al porter del Montbui.  Faltant 2 minuts pel final, l'Arnau ha engaltat un cacau que ha entrat per l'escaire curt del porter, era l'empat a 2 i encara quedaven un parell de minuts per remuntar. A falta d'un minut, l'àrbitre s'ha inventat unes mans del Xavi, que era el darrer home, i l'ha expulsat perquè era ocasió manifesta de gol. Ja no hi ha hagut temps per més i l'empat ha contentat més als locals que als nostres. Ara, per quedar tercers i poder pujar directament, hem de guanyar els 4 partits que ens queden i esperar que el Pares i Mares i el Montbui ensopeguin. Els de Martorell han de jugar a casa contra el Montbui i Escola Pia i fora contra l'Alheña i Bonaire. Per anar bé, no hauríen de guanyar dos d'aquests partits. Al Montbui li queda jugar a casa davant del Pares i Mares i l'Alheña i fora contra l'Escola Pia. No hauria de fer més de 4 punts. Esperarem el MIRACLE i a veure què passa.
Han jugat: Jordi, Xavi, Ale, David, Agus, Isaac, Arnau (2 gols), Guti i Marc.