El JUVENIL-CADET Femení ha jugat dos partits amistosos aquest cap de setmana.

CRÒNICA 2n PARTIT PRETEMPORADA JUVENIL FEMENI DIVISIÓ D'HONOR.
DATA 15/09/2012   11:00 h
POLIESPORTIU SERGIO MANZANO DE BELLVITGE
AE BELLSPORT  4   -   CFS MOLINS 99 – 4
Seguim avançant en la preparació de la temporada d’aquest joveníssim equip femení. Avui ha tocat un amistós amb el AE Bellsport, un nou equip de primera divisió de formació recent.
Pel que fa al joc, les noies han estat una mica adormides al principi, i la primera part podríem dir que ha estat més del AE Bellsport, ja que ha acabat amb un 3-1 al seu favor.
En canvi en la segona, les nostres han estat una mica més intenses i han equilibrat el marcador amb un parcial d’1-3 a favor del CFS MOLINS 99.
Resultats a banda, que en aquest moment de la temporada no seria el més important, el més important es que van sortint aquelles coses que es preparen en els entrenaments i que poc a poc van millorant en el joc col·lectiu
Han Jugat: Aina (Portera),  Valeria, Júlia, Laura Vilà, Jessica (5 inicial); Iraima, Isabel, Anna, Laura O.
Han Marcat: Valeria (1 gol)  Laura Vilà (1 gol), Laura O. (2 gols)

CRÒNICA 3r PARTIT PRETEMPORADA JUVENIL FEMENI DIVISIÓ D'HONOR.
DATA 16/09/2012   17:30 h
POLIESPORTIU SANT JOSEP SANT VICENÇ DELS HORTS
BAR MI CASA  3   -   CFS MOLINS 99 – 2
Segon partit del cap de setmana aquest diumenge a la tarda al domicili del Bar Mi Casa que es continuació en la preparació de la temporada 2012-13.
Avui les noies d’en Borja han estat molt més concentrades i en conseqüència més encertades en el joc que no pas en el partit d’ahir. S’ha fet una molt bona feina de pressió en defensa i en atac han estat molt més dinàmiques, fent que es generessin moltes oportunitats tant en la primera part com en la segona.
El resultat al descans ha estat de 1 a 2 a favor nostre, mentre que al final del partit el Bar mi Casa ha remuntat el marcador fins al 3-2 final amb un gol a falta de 30 segons.
Tot i la derrota avui les noies han jugat molt millor que ahir i han anat evolucionant positivament en el joc.
Han Jugat: Aina (Portera), Laura O., Clara, Raquel, Jessica (5 inicial) Iraima, Isabel, Valeria, Anna, Júlia i Laura V.
Han Marcat: Laura Vilà (1 gol), Laura O. (1 gol)