El CADET-JUVENIL Femení s'estrena amb una victòria (1-2) a Divisió d'Honor

CADET-JUVENIL FEMENÍ:
F.S. MONTCADA - CFS MOLINS 99 (CAD/JUV): 1-2
Magnífic debut avui del nostre Cadet Juvenil Femení a la pista d’unes velles conegudes, el FS Montcada.
Després d’un inici de partit amb uns certs nervis per l’estrena a la nova categoria, les nostres han encaixat ràpid l'1-0 en contra. Ha estat després d’un contraatac del Montcada, en una jugada conduïda per la seva capitana per la banda esquerra que ha cedit la pilota a la banda contraria per a que la seva jugadora nº 3 marqués al segon pal.
Però les nostres a partir d’aquest moment s’han centrat una mica, han perdut els nervis i han començat a jugar com saben. En atac han començat a bellugar la pilota amb facilitat i en defensa amb molta intensitat, treballant molt bé la pressió sobre la defensa contrària i fent que la pilota a les del Montcada els durés molt poc als peus.
Ja en la segona part, les nostres han començat molt bé. Al minut 6, en una jugada des del camp propi, la Laura O. s’ha escapat per la banda esquerra i ha acabat amb un fort xut creuat que ha entrat a la porteria establint l’empat a 1.
A partir d’aquest moment, podríem dir que el partit ha estat totalment del Molins. Les noies han començat a combinar i a acostar-se amb facilitat a la porteria contrària. En aquest període hi ha hagut diverses ocasions, que no han acabat en gol per l’actuació de la defensa i la portera del Montcada.
Quan el cronòmetre ja arribava al final del temps reglamentari, en una jugada de còrner, la Laura V. ha xutat al travesser i la Clara Docón molt atenta al rebot, ha acabat introduint la pilota a la porteria establint l'1-2 final.
Cal destacar avui la intensitat que han posat les noies i la bona feina en defensa. Al final molta alegria de les noies del Cadet Juvenil per la victòria fora de casa, i per un inici de temporada prometedor.
Han Jugat: Aina (Portera),  Clara, Laura V. Laura O, Júlia (5 inicial), Anna, Iraima i Isabel,
Han Marcat: Laura O.(1 gol) i Clara D. (1 gol),