En un partit gairebé perfecte, el SÈNIOR "A" guanya 2-9 a Sant Boi de Llobregat

Saludant al públic del Complex Esportiu Pau Gasol
SÈNIOR "A":
CFS SANT BOI - CFS MOLINS 99: 2-9
Després dels negatius resultats del cap de setmana, el Sénior "A" ens ha donat una alegria fent un excel.lent partit a la pista del CFS Sant Boi. Damunt la pista només hi ha hagut un equip, el CFS MOLINS 99. En una primera part perfecte, els molinencs han esborrat de la pista a un voluntariós Sant Boi. Qui vulgui guanyar als nois del Jorge Rubio haurà de suar de valent. Els primers minuts de partit han sigut de tempteix i de molt respecte entre els dos equips. Els locals s'han mostrat molt voluntariosos, però amb la pólvora mullada. De mica en mica, els nois del Rubio s'han anat apoderant de la pista i a partir del primer gol s'han acabat les avantures locals. Aquest primer gol ha arribat en el minut 6, obra de l'Isaac, després de culminar un contraatac excel.lentment portat per l'Àlex. Pocs segons més tard, el mateix Isaac ha fet una gran jugada per la dreta i l'ha finalitzat en el segon gol. El 0-3 ha arribat després d'una falta llençada per l'Àlex des de l'esquerra de l'atac que ha finalitzat l'Ivan des de la dreta. En aquells moments els molinencs estaven fent els millors minuts del partit i s'assemblaven molt al Molins de la pretemporada. El 0-4 ha arribat en el minut 11, després d'una molt ràpida treta de banda per la dreta, que ha finalitzat amb gran encert el Fran des de l'esquerra. Un parell de minuts més tard, l'Isaac ha fet una gran jugada per la dreta i ha donat la pilota al Fran perquè marqués el 0-5, en que ha acabat la primera part. Ha estat una primera part jugada com somien fer-ho tots els entrenadors: forta defensa, control total i letal definició. A la represa, ha continuat el festival molinenc, amb moltes jugades d'equip, on hi intervenien tots els jugadors de la pista. En el minut 3, una excel.lent passada del Borja l'ha aprofitada l'Isaac per marcar el seu tercer gol i el 0-6, que ja feia impossible la remuntada local, per més voluntat que hi posessin. En el minut 5, en Fran ha fet un xutàs des de fora de l'àrea, que s'ha introduit dins la porteria pel mig de les cames del porter local. El 0-8 ha arribat després d'una molt bona passada del Fran al Borja, que ha definit perfectament davant la sortida del porter local. En el minut 14 ha arribat el primer gol local (1-8) i un minut més tard, en Fran feia l'1-9 de doble penal. Els locals han tancat el marcador (2-9) en el minut 16, després d'un llançament de falta. En resum podem dir que ha estat un molt bon partit dels molinencs que es van guanyant el respecte dels rivals i junt amb el Collbató són els únics que no han perdut cap partit. Em quedo amb un comentari d'un jugador local al finalitzar el partit, que pot resumir el que s'ha vist damunt de la pista d'un molt brut i deixat CE Pau Gasol: "Me'n vaig a dormir, perquè després del bany que ens han fotut aquests del Molins no em queden ni forces ni ganes per a fer res més". A destacar el pòker de gols del killer Fran, el hat-trick de l'Isaac i el debut a l'equip sènior de l'Arnau Molins, jugador del Juvenil "A". Moltes felicitats a tots !
Han jugat: Víctor, Alfonso, Fran (4 gols), Ivan (1 gol), Borja (1 gol), Paco, Isaac (3 gols), Àlex, Sergi, Pepo i Arnau. També hi era en Ruben.