diumenge, 10 de febrer del 2013

Tercera victòria consecutiva del SÈNIOR "B", que avui ha guanyat 6-3 l'At. 04 Castellar

SÈNIOR "B":
CFS MOLINS 99 - CFS AT. 04 CASTELLAR: 6-3
(Partit ajornat de la 6a jornada)
Bona trajectòria la del SÈNIOR "B" que ja porta tres victòries seguides. Avui s'ha desfet del At. Castellar per 6-3, després d'un gran esforç col.lectiu de l'equip. Aquesta victòria ens fa allunyar cada vegada més dels darrers llocs de la classificació i ens col.loca en una situació tranquila que ens ha d'ajudar a jugar els propers partits amb més serenor.
La primera part ha estat dominada pels molinecs, però només hem pogut empatar a 1, amb gol del Dídac. El Castellar ha empatat amb un gol des dels 10 metres.
La segona part ha començat molt bé pels nostres, ja que en el minut 4 ja guanyàvem per 3-1, amb gols del Dídac i de l'Adrià. Els visitants s'han tornat a posar en el partit gràcies a dos gols en els minuts 9 i 16 (3-3). Els nois de l'Uri han arribat a errar 4 dobles penals, que amb una mica més de sort haurien donat la tranquilitat a la parròquia. A manca de 4 minuts per acabar el partit, els molinencs han jugat de cinc i ho han aprofitat de meravella per marcar el 4-3, obra de l'Àlex, en el minut 18. Faltant dos minuts, han sigut els forasters que han jugat de cinc, però no els hi ha sortit gens bé, ja que l'Àlex ha fet dos gols més, deixant el marcador en un definitiu 6-3. Malgrat la diferència de tres gols s'ha hagut de patir molt per aconseguir la victòria, que ens deixa en un còmode novè lloc del 3r grup de Primera.
Han jugat: Víctor G., Josep, Sergio, Àlex (3 gols), Sergi, Jordi, Joan Pere, Adrià (1 gol), Dídac (2 gols), David, Xavi i Carles.