El nostre SÈNIOR "A" guanya amb autoritat el triangular d'Altafulla

PRIMER PARTIT DE PRETEMPORADA. TRIANGULAR A ALTAFULLA ENTRE:
FS ALTAFULLA, FS ALDEA i CFS MOLINS 99
1a part: FS ALTAFULLA - CFS MOLINS 99: 2-8
Els locals han començat molt forts, tot i que ens hem avançat nosaltres amb un gol del Sergi a passada de l'Àlex, només treure de mig camp, l'equip rival ens ha empatat en una badada nostra. En aquests minuts els locals es veien millors físicament, però el domini quedava repartit, ens hem tornat a avançar 1-2 i amb un gol a pròpia porta ens han empatat.
A partir d'aquí hem estat més forts físicament, i hem aconseguit marcar gols fins al 2-8 definitiu. En parts del partit l'Altafulla sortia de pressió i ens tancava a la nostra pista, Ivan ha tret 3 pilotes de sota els pals i 2 segons pals.
Gran primera part en intensitat, treball i joc.
Han jugat: Victor, Alfonso, Sergi (2 gols), Ivan (1 gol), Rubén, Isaac (3 gols), Jesús, Fran (2 gols), Àlex, Agus i Marc.

2a part: FS ALTAFULLA - FS ALDEA: 5-2
Els locals han guanyat per 5 a 2.

3a part: FS ALDEA - CFS MOLINS 99: 2-3
Partit molt lent pels dos equips, aquest joc només afavoria els interessos dels de les terres de l'Ebre, i així s'han avançat al marcador fins a dues vegades amb el marcador 2-1. Ens vam saber sobreposar al seu joc lent, vam empatar i després jugant de 5 ens vam avançar amb el resultat final de 2-3.
Àlex no va començar el segon partit amb molèsties al genoll, i el Jesús no va acabar la segona part per molèsties musculars.
Han jugat: Victor, Alfonso, Sergi, Ivan (1 gol), Rubén, Isaac, Jesús, Fran (1 gol), Agus i Marc (1 gol).

Bon triangular per part dels nostres, primera setmana de pretemporada superada.