diumenge, 10 de maig del 2009

Felicitats a tots!

Ahir més de dues-centes cinquanta persones van celebrar el desè aniversari del CFS Molins 99 al pati del col.legi Alfons XIII. La jornada va ser un èxit de participació i va comptar amb la presència durant el dinar i l'entrega de trofeus de l'alcalde de la vil.la, Ivan Arcas i el regidor d'esports, Víctor Puntas.


Des de les nou del matí es van disputar partidets entre pares, fills i entrenadors dels diversos equips del club. També van haver-hi activitats com la de xutar amb punteria o fer un gol als porters del sénior. Mentrestant, es podia veure una projecció amb fotos dels deu anys del club i un repàs de l'any en què l'equip sénior va aconseguir el seu ascens a Primera Divisió Catalana.

A la una va haver-hi competició d'estirar la corda, entre tot tipus d'equips.

Després va arribar l'hora del dinar, consistent en una butifarrada,  i que va estar precedit pels discursos dels presidents del club, l'alcalde i el regidor d'esports. En acabar, es van proclamar els guanyadors del concurs de pastissos, alguns dels quals van destacar, a part de pel seu sabor, per la seva gran originalitat.


Finalment, es van entregar els trofeus als jugadors més destacats de cada categoria i un premi al millor jugador del club aquesta temporada, que va ser Sergio Martín.

Cal destacar que la col.laboració de tothom va ser essencial perquè la festa fós un èxit i perquè l'ambient fós el millor possible. 

Esperem poder celebrar molts més aniversaris i seguir creixent com a club amb l'ajuda de tots vosaltres.

Força Molins 99!!!