diumenge, 18 d’octubre del 2009

Inici prometedor

Els partits de dissabte a la tarda han deixat tan bon sabor de boca com els del matí i dibuixen un panorama prometedor pels nostres equips aquesta temporada.

Sénior: CFS Molins 99 - FS Sant Boi 8-2
El Sénior ha començat la lliga amb una victòria incontestable sobre un vell conegut. Tot i que a l'inici del partit els visitants s'han posat per davant en el marcador i han disposat d'un 0-2, quan els nostres han despertat, el rival no ha pogut fer res i ha hagut de baixar els braços. La segona part ha estat d'un absolut domini local.
Els gols del CFS Molins 99 els han fet Jesús (3), Manolo (2), Oriol, Rubén i Paco.

Juvenil: CFS Cornellà - CFS Molins 99 3-6
Victòria a domicili per començar la lliga. Molt bona primera part on el nostre Juvenil ha deixat sentenciat el partit, ja que el resultat al descans era 1-5. A la segona part el Cornellà ha despertat i ha inentat posar en dificultats als nostres, però ja no hi havia temps per més.
Els gols han estat de Guillem (2), Fran (2), Marc i Rubén, que ha aconseguit un gol molt destacable per la gran classe exhibida.