dissabte, 31 d’octubre del 2009

El sénior torna a guanyar

Ja s'han jugat alguns dels partits d'aquesta jornada, amb sort diversa per als nostres equips.

Sénior: CFS Molins 99 - AEK Sant Cugat 5-2
El Sénior s'ha retrobat amb la victòria després de l'ensopegada de la setmana passada i ha aconseguit els tres punts. Tot i no fer un partit gaire lluït els nostres s'han pogut sobreposar al gol inicial de l'AEK i han acabat golejant. Han anotat Manolo (3), Josep i Sergi.
La propera jornada hi haurà un interessant desplaçament per jugar contra l'Avinyó, un dels equips forts de la categoria.

Juvenil: FS Castellbisbal - CFS Molins 99 5-5
El Juvenil ha cedit un empat en la seva visita a Castellbisbal. La sensació és que s'han perdut dos punts, ja que els nostres han anat en tot moment per davant en el marcador, però no han sabut defendre bé quan el rival jugava de cinc. De totes maneres, en tot moment els nostres han fet gala d'un bon esforç. Els gols han estat de Carles (2), Rubén, Guillem i Fran.

Cadet: CFS Molins 99 - Casa Alcalà 2-6
Primera derrota del Cadet a la lliga. El partit s'ha decidit a la segona part, quan el Casa Alcalà s'ha posat 1-3 gràcies a un gol que no hauria d'haver pujat al marcador ja que ha vingut d'un xut en una falta indirecta que ha entrat a la porteria sense que ningú toqués la pilota. A partir d'aquí els nostres han intentat buscar la victòria, però ho han fet sense la calma necessària i ho han acabat pagant. El golejador del CFS Molins 99 ha estat Enric per partida doble.
Des d'aquí desitgem al capità Aitor que es recuperi aviat de la lesió que ha patit avui.

El Juvenil escalfant abans del partit