diumenge, 18 d’octubre del 2009

Jornada molt positiva

Avui s'han acabat de jugar els partits que restaven i la majoria dels resultats han estat bons per als nostres, continuant amb la tònica de la jornada.

Cadet: CFS Molins 99 - Penya Esplugues 8-0
Domini incontestable dels nostres, tot i que encara hi ha molta feina per fer i detalls per polir. Cal destacar la gran actuació de Manel, que s'ha reincorporat a l'equip aquest any i que avui ha fet quatre gols i ha donat una assistència. Els altres anotadors han estat Isaac (2), Enric i Adrià Espanyol.

Infantil A: CFS Molins 99 - Gelida Industrial 2-2
Partit molt igualat on ha pogut guanyar qualsevol dels dos equips. Els gols han estat de Raul i Ot.

Aleví A: CFS Molins 99 - Escola Pia 3-4
Partit molt igualat on el nostre equip ha fet un bon joc, tot i que a vegades costava arribar a l'àrea rival. Després d'avançar-nos al marcador, un penal injust i un error defensiu han portat fins el 2 a 2 del descans. A la segona part l'Escola Pia s'ha posat amb 4 a 2 i tot i que amb una bona triangulació s'ha aconseguit el 3-4, al final no s'ha pogut arribar a un empat que hauria estat merescut. Els gols locals han estat de Bernat (2) i Miquel.