dissabte, 16 d’octubre del 2010

L'Infantil "A", el Cadet "A" i el Sènior "B" guanyen i el Sènior "A" empata, aquest dissabte a La Sínia

L'Infantil "A", després de la seva treballada victòria, 2-1 contra l'Esplugues.

Aquestes són les cròniques dels 4 partis jugats aquesta tarda a La Sínia:

> INFANIL "A": CFS Molins99 "A" - AE Penya Esplugues - 2-1
Victòria molt treballada del nostre Infantil "A" contra l'Esplugues. Partit amb moltes ocasions dels nostres, però al final només hem pogut guanyar per un sol gol de diferència. A la primera part el domini dels nostres infantils ha sigut total, però no ha estat fins al minut 24 que l'Òscar Quesada ha marcat l'1-0, després de robar la pilota dins de l'àrea contrària. Així ha acabat la primera part.
A la segona, el domini del Molins ha tornat a ser asfixiant, però al minut 7, l'Esplugues ha marcat el gol de l'empat a un, després d'un contraatac nascut en un còrner a favor nostre. Entre els pals i el porter de l'Esplugues, els nostres anàven perdent la paciència, però faltant 5 minuts per acabar el partit, l'Arnau Muñoz ha marcat el definitiu 2-1, que feia justícia al marcador.
- Han jugat: Òscar Carrasco (p), Marcel (p), Arnau (1 gol), Miquel, Bernat Ferrés, Ferran, Bernat Hernàndez, Oscar Quesada (1 gol), Òscar Carrasco, Òscar Bonilla, Quim i Jordi.

> CADET "A": CFS Molins99 - FS Cervelló - 5-3
Bon debut de l'equip CADET, contra un gran Cervelló. Un partit Molins-Cervelló s'està convertint en tot un clàssic del Baix Llobregat. Partit molt igualat, en que els nostres han demostrat que tenen molts recursos i que es creixen davant les adversitats. Al minut 5, en una gran jugada de l'Arnau, el nº10 del Cervelló marcava en pròpia porta l'1-0. Al minut 17, en un "teva-meva" entre l'Arnau i l'Ot, aquest últim marcava el 2-0, fent justícia al que s'estava veient a la pista. A partir d'aquell moment, els contraris han collat als nostres i, faltant 4 minuts per acabar la 1a part, han marcat el 2-1. Un minut més tard, el Cervelló ha fet l'empat a 2, en un llançament des dels 10 metres. Els nostres han reaccionat i faltant pocs segons per acabar la 1a part, l'Alejandro ha marcat el 3-2. A la segona part, el Cervelló ha començat molt fort i al minut 8 feia l'empat a 3. A partir d'aquest moment, el contrari ha disposat d'un parell d'ocasions clares, que en Jordi s'ha encarregat de frustrar. Al minut 18, l'Isaac ha marcat el 4-3 i el definitiu 5-3 no ha arribat fins al minut 23, obra d'en Marc Montaño, des dels 10 metres. L'àrbitre ha expulsat, per doble amonestació, a l'Adrià Soto i al nº8 del Cervelló.
Podem dir que ha estat un gran debut, contra un gran equip. De ben segur que aquests dos equips estaran lluitant pels llocs capdavanters de la classificació.
- Han jugat: Jordi (p), Marc Antoni, Marc Montaño (1 gol), Alejandro (1 gol), Arnau Molins, Isaac (1 gol), Raul, Ot (1 gol), Adrià Soto i Javi (p).

> SÈNIOR "A": CFS Molins99 - Sant Sadurní "B" - 3-3
Partit extrany el del debut del Sènior "A". Primera part de gran domini dels nostres, que ha acabat amb un clar 2-0, amb gols d'en Coco i en Borja. La veritat és que el marcador s'ha quedat molt curt i el més normal hagués estat una victòria per 4 ó 5 a zero. En aquests casos, ja se sap que si es perdona, al final les coses es compliquen. A la segona part, el Sant Sadurní ha reaccionat, i abans del primer minut ja havien marcat el 2-1. Altra vegada el domini dels nostres ha estat aclaparador, amb vàries ocasions clares per marcar, però al minut 18, ha tornat a ser el Sant Sadurní qui ha marcat el 2-2. Jugant de cinc i faltant 20 segons, en Tore ha fet el que semblava definitiu 3-2. Però faltant 1 segon per acabar el partit, ha saltat la sorpresa i el Sant Sadurní ha marcat l'empat a 3, després d'un error de marcatge dels nostres. En definitiva, s'ha jugat una bona primera part i també s'ha jugat bastant bé en molts moments de la segona, però hem perdonat molt i això ho hem pagat molt car, amb un empat molt injust. Ara toca refer-se i guanyar el proper partit fora de casa.
- Han jugat: Victor González (p), Rafa (p), Victor Sanmartín (p), Coco (1 gol), Pepo, Sergi, Borja (1 gol), Tore (1 gol), Jorge, Albert, Ruben i Paco.

> SÈNIOR "B": CFS Molins99 - FS Ordal - 6-2
Espectacular victòria del nostre Sènior "B" contra un Ordal que hi ha posat moltes ganes, però que no ha pogut fer res davant del cicló del Molins.
Primera part molt igualada, que ha acabat amb una victòria visitant per 1-2, amb gol d'en Carles, que tornava a jugar un partit oficial, després de la seva greu lesió de la temporada passada. A la segona part, el Molins ha esclafat literalment a l'Ordal, fent cinc gols més. El 2-2 i el 3-2 els ha marcat en Carles, deixant molt clar que torna ha estar en forma i que torna a ser el "killer" d'abans. La cosa no acabava aquí i l'Àlex s'ha volgut afegir a la festa, marcant el 4-2, al minut 12, el 5-2, al minut 23 i de "ramona", al minut 25, el definitu 6-2. Com deia un famós periodista, no diguis "gol", digues "Carles" o "Àlex". En definitiva, els tres primers punts d'un Sènior "B" que, amb una mitjana d'edat de menys de 20 anys, promet molt.
- Han jugat: Josep (p), Xavi, Jordi Busom, Aniol, Carles (3 gols), Fran, Àlex (3 gols), Ruben, Guillem i Jordi Sánchez.