dissabte, 9 d’octubre del 2010

Només el CADET "A" guanya el seu partit aquest dissabte.

Balanç negatiu en els cinc partits dels nostres equips aquest cap de setmana: quatre derrotes i només una victòria.

> JUVENIL Masculí: CFS Molins99 - FS Abrera - 2-9 (amistós)

> CADET "A": CFS Molins99 - FS Abrera - 6-5 (amistós)
L'equip CADET ha tancat la pretemporada amb una treballada victòria sobre un equip de superior categoria. Avui sí que en Ruben estava content del que ha vista a la pista de La Sínia. L'equip ha treballat molt i en tot moment s'ha vist que vendria molt cara la seva pell. Aquest equip té qualitat, força, energia i molt de caràcter. No serà fàcil que perdi partits. Des de la porteria i fins al pívot té totes les seves posicions molt ben cobertes i de ben segur que ens donarà moltes alegries aquesta temporada, que comença el proper dissabte 16 d'octubre, a La Sínia, contra el FS Cervelló. El balanç d'aquesta pretemporada del cadet és gairebé immillorable: 8 victòries, 1 empat i una sola derrota.
Avui, la primera part ha estat molt igualada i ha acabat en empat a 2, amb gols del Marc Montaño i del Marc Antoni. La segona ha començat molt explosiva i al minut dos ja guanyàvem 4-2, amb dos gols de l'Alejandro. L'Abrera ens ha empatat a 4, amb gols als minuts 8 i 16. Un minut més tard, l'Arnau Cabedo ha fet una gran passada a l'Adrià Soto, que ha marcat el 5-4. Faltant un minut per acabar el partit, en Marc Montaño ha fet el 6-4 i uns segons més tard, l'Abrera ha fet el definitiu 6-5.
Els que han vingut aquesta tarda a La Sínia han pogut gaudir d'un gran partit de futbol sala.
- Han jugat: Jordi (p), Marc Montaño (2 gols), Marc Antoni (1 gol), Arnau Molins, Isaac, Adrià Soto (1 gol), Arnau Cabedo, Ot i Alejandro (2 gols).
- Entrenador: Ruben.
- Auxliar i Delegat: Nico i Jaume.
- Àrbitre: Ivan.

> INFANTIL "A": Sant Just - CFS Molins99 - 7-3 (lliga)
Avui no es pot dir que hagi estat un bon dia pel nostre Infantil “A”. Abans de començar ja teníem 2 baixes per lesió: l’Òscar Bonilla i el Marcel. Si això no fos poc, durant l’escalfament s’ha lesionat també en Bernat Farrés, que tampoc no ha pogut jugar.
Al final, hem perdut amb el Sant Just, per 7 gols a 3. A la primera part l'equip local s'ha avançat amb tres contraatacs i els nostres han retallat distàncies en els últims 5 minuts de la primera part, deixant el marcador en 3-1, després d'un xut de l'Arnau, que ha desviat en Jordi Lucas. Semblava que el partit es podria posar de cara, però no ha estat així, a la represa el Sant Just ha marcat dos gols, posant el marcador en 5 a 1, que ha fet molt difícil la remuntada dels nostres infantils. Tot i això hem marcat un parell de gols, obra de l'Óscar Quesada i de l'Arnau, que ells han contrarrestat amb uns altres dos, per deixar el marcador final en 7 a 3. A la segona part també s'ha lesionat en Bernat H. En definitiva, mal partit dels nostres en que els ha intimidat molt el físic dels jugadors del Sant Just, que semblaven més cadets que infantils.
- Han jugat: Òscar Carrasco, Arnau (1 gol), Miquel, Bernat H., Jordi (5 inicial); Òscar Quesada (1 gol), Laura, Quim, Jordi Lucas (1 gol) i Ferran.

> INFANTIL "B": CFS Molins99 - CN Caldes - 3-7 (lliga)

> ALEVÍ "A": FS Mollet - CFS Molins99 - 5-4 (amistós).