dissabte, 19 de novembre del 2011

El Benjamí A no aprofita les seves ocasions i acaba perdent 3-6 davant del FS Olesa

El partit d'avui ha estat d'aquells en què veiem dues cares d'un mateix equip.Tot i el resultat final advers, la realitat ha estat que a la 1a part, durant els primers 20 minuts, l'Olesa ha xutat un cop i ha marcat un gol. El FS Molins 99 ha xutat en 6 o 7 ocasions clares (entre elles 3 pals claríssims). Però entre els pals, el porter i el desencert a l'acabar els contraatacs, al minut 20 encara anàvem 1-1 amb un golàs del Gerard. Tot i així, hem pogut obtenir una renta més que tranquilitzadora. Això doncs, s'acaba pagant car, i en els 5 últims minuts d'aquesta part, l'Olesa ha fet 3 gols en 3 jugades de contraatac, que venien provocades d'una mala col·locació defensiva, deixant en superioritat al rival. Cal dir que en aquesta primera part hem pogut observar una progressió de l'equip respecte les anteriors setmanes, avui s'han vist bones jugades col·lectives, bon criteri a l'hora d'atacar i sobretot seguretat en creure'ns el que practiquem als entrenaments.La segona part però, el joc dels nostres ha empitjorat, donat que anàvem pel darrera al marcador i volíem atacar com fos, cosa que ens ha fet perdre l'ordre que teníem a la primera part. Tot i així, hem millorat defensivament perquè estàvem millor colocats, anàvem més forts i no ens guanyaven tant l'esquena. L'Olesa ha ampliat el seu resultat fins l'1-5, i disposats a no rendir-nos, en dues bones jugades, el Roger Costa i el Gerard, per segon cop, posaven el 3-5 al marcador. Tot i tenir més ocasions per obtenir com a mínim una derrota més ajustada, l'Olesa ha tancat el marcador als últims minuts.Cal felicitar a l'equip per l'esforç realitzat, doncs el resultat parcial de la segona part ha estat de 2 a 2, part en la que ens hem mostrat espessos i insegurs a l'hora d'atacar. A la primera part s'ha jugat molt bé i hem tingut moltes ocasions, per tant s'ha de seguir la línia de la primera part, si seguim així els gols arribaran sols.Força Molins 99!!
Han jugat: Eric Garcia (p), Joel Sadurní, Mario Fernández, Pau Esmerats, Roger Costa (1 gol), Salvador Moncholí, Gerard Català (2 gols), Albert Saura, Miquel Molina i Joan de Pablo.