dimarts, 1 de novembre del 2011

Malgrat la derrota (3-2), l'INFANTIL "A" deixa bones sensacions a la pista del Bar Mi Casa

- INFANTIL "A": Bar Mi Casa - CFS Molins 99 - 3-2
Gran partit vist a Sant Vicenç aquest dissabte, líder contra el seu primer perseguidor. El partit començava molt bé pel Molins, amb una gran pressió a camp contrari que es transmetia en moltes pilotes robades i ocasions de gol, però seguint la dinàmica de l'any, la pilota costa que entri. A destacar un pal de Joan Pitarque. Els locals només arribaven al contraatac quan el Molins estava totalment volcat atacant i els agafaven a contrapeu, així arribava el primer gol. Pocs minuts més tard, en Ferran Carrasco robava una pilota a camp contrari i definia per sota de les cames del porter per imprimir l'empat al marcador. La tònica ha seguit igual fins a la mitja part.
Al començament de la segona part, un petit desajust defensiu permet als locals marcar el 2-1, i deixen als nostres una mica tocats i perduts, això propicia al Bar Mi Casa moltes ocasions que Oscar Carrasco atura de forma molt segura, tot i això el Molins arribava, però també es trobava amb un excel·lentíssim porter. En una jugada de mala sort per part nostra, el locals fan el tercer. A partir d'allà, al Molins no li ha quedat altre que jugar-s'ho el tot per el tot i gràcies a això en Quim ha fet el segon gol molinenc i s'apropava el marcador, un gol marcat a falta de 2 minuts, que dona un sabor a que si s'hagués marcat abans o el partit hagués durat 2-3 minuts més, el Molins hagués trobat el camí de l'empat ja que semblava que l'equip tornava a tenir la confiança i sang freda per fer el seu joc. Al final 3 punts que s'escapen, però un bon sabor de boca pel joc vist pels nostres.