diumenge, 4 de març del 2012

El JUVENIL "A" posa emoció al campionat guanyant 2-0 al Rubí, líder indiscutible del grup.

Aquesta tarda a La Sínia, els nois del Jorge han sortit més motivats que mai i han fet trontollar el liderat del Rubí. Quan més important és el rival, més força i empenta hi posen els nostres juvenils. Només cal recordar els excel.lents partits contra l'Alheña i contra el Montbui, dos equips també de la zona més alta de la classificació. Si sabem mantenir aquesta serietat i constància, segurament no perdrem cap més partit. Apart de destacar a tot l'equip, avui és de justícia fer esment al partidàs que ha fet en Jordi, senzillament ha fet un partit perfecte, aturant tot el que li ha arribat i donant molta seguretat als seus companys. Avui, 3 de març de 2012, Sant JORDI Riera ha eclipsat al Sant Jordi del 23 d'abril. Durant la primera part no hi ha hagut gols, ni faltes (???). En el primer minut de joc, en Jordi ha fet la seva primera gran aturada. Malgrat la sequedat golejadora, hem viscut grans jugades d'atac, però que no han acabat en gol perquè els porters i les defenses han estat molt encertats. També els pals han tingut protagonisme, quan en el minut 7, l'Arnau ha xutat al pal dret del porter i el rebot ha anat al pal esquerra i d'aquí una altra vegada a dintre la pista. Ho han intentat també en Guti, l'Isaac i en Marc, que també ha enviat una pilota al pal. El Rubí tampoc es quedava enrera i en els minuts 12, 17 i 24 ha obligat al Jordi ha fer aturades de molt mèrit. Sense gols ha acabat la primera part. Incomprensiblement, l'àrbitre ha xiulat la primera falta del partit en el minut 6 de la segona part, tot un rècord ! El partit ha continuat molt vibrant, amb oportunitats en una i altra porteria. En Jordi ha estat magistral, treient pilotes amb la ma i amb el peu. En el minut 17, La Sínia s'ha ensorrat quan en Marc ha fet una passada des de 30 metres a l'Agus, que ha controlat amb la dreta i amb l'esquerra ha engaltat un xut que ha suposat l'1-0, que feia justícia al gran treball fet pels nostres. Nosaltres ens hem carregat amb cinc faltes i el Rubí només amb una. Les poques parets que quedaven dretes de La Sínia s'han acabat d'ensorrar quan en Xavi ha marcat el 2-0, gol de la tranquilitat, quan faltava un minut per acabar el partit.
Han jugat: Jordi, Marc, Xavi (1 gol), Guti, Isaac, Ale, Arni i Agus (1 gol).