diumenge, 4 de març del 2012

El SÈNIOR "A" guanya 4-3 el Casp i segueix molt fort

L'equip feliç després de la treballada victòria.

El Sènior "A" ha tancat una jornada màgica a La Sínia, on 6 dels nostres equips federats han guanyat el seu partit. Cada setmana es demostra que a Preferent no hi ha equip fàcil. Si es volen guanyar els tres punts cal suar de valent i jugar molt bé a futbol sala. Ningú regala res i si es vol aspirar a alguna cosa, cal que tothom hi posi de la seva part. Avui, en una segona part mogudeta, els jugadors del Víctor Medina han tornat a deixar molt clar que vendran molt cara la seva pell. La primera part ha començat amb un Molins amb molta empenta que ha pogut marcar un parell de gols en els primers minuts, però ha estat el Casp qui s'ha avançat en el minut 6 (0-1). El joc ha continuat equilibrat fins al final de la primera part. La segona ha estat molt més moguda i molt més divertida pel públic. En el minut 7, en una gran jugada personal, l'Àlex ha marcat l'empat a un. El Casp encara no s'havia refet d'aquest gol, quan el Pepo ha fet el 2-1, després de tocar la pilota que ha xutat en Paco. Amb un joc precís i brillant, els molinencs estaven disposats a rematar el partit i així ha arribat el 3-1, que ha marcat en Pepo, després d'una gran assistència de l'Isaac. Semblava que el partit se'ns posava de cara, ja que el domini era clarament nostre, però un penal transformat en el minut 16 ha esperonat als barcelonins i els ha fet tornar a entrar en el partit. Quan faltava un minut i mig per acabar, el Casp ha fet l'empat a tres i el fantasma de la derrota començava a passejar-se per La Sínia. Jugant de cinc, els nois d'en Víctor Medina no podien batre al porter visitant. Però faltant pocs segons per acabar el match, s'ha produit un petit altercat entre els jugadors d'ambdos equips i l'àrbitre ha expulsat al Víctor G., que estava a la banqueta, i a un jugador del Casp, que ha hagut de jugar els darrers segons de partit amb només tres jugadors de pista. Això ho ha aprofitat l'Isaac per marcar el 4-3 definitiu quan faltaven 14 segons per acabar el partit. Victòria importantíssima que manté als nostres nois en la part alta de la classificació a l'aguait per si algun equip falla i ens podem acostar encara més al capdamunt.
Han jugat: Víctor G., Àlex (1 gol), Josep (2 gols), Ruben, Isaac (1 gol), Jesús, Manolo, Joan, Paco, Borja, Víctor S. i Rafa.