diumenge, 13 de maig del 2012

Excel.lent partit de l'ALEVÍ "A" que ha guanyat 5-6 a la pista del Santa Perpetua

Molt bon partit dels nois de l'Uri, aquest matí a Santa Perpètua. El partit no ha tingut un bon començament pels nostres, ja que en el primer minut ens han fet un gol. Els molinencs han reaccionat i en el minut 5, l'Albert ha fet l'empat i en el minut següent, el Jaume ha fet l'1-2. El Santa Perpetua, ha aconseguit remuntar el partit, arribant al descans amb un 3- 2.

A la represa el joc ha canviat radical ment, amb un bon joc per part del dos equips. El 3-3 l'ha marcat l'Artur, però l'alegria ha durat poc i els locals s'han tornat avançar en el marcador (4-3). Però l'Eric, amb dos gols pràcticament seguits, ens ha posat per davant en el marcador (4-5), fent vibrar a tot el públic molinenc. A quatre minuts pel final, els locals ens han tornat a empatar el partit (5-5). El Molins no ha donat el partit per perdut i en el darrer minut, en un ràpid contraatac del Jaume, que ha fet una passada mil.limètric a l'Eric, que ha aconseguit el gol de la victòria (5-6).
Gols: Eric 3 / Albert 1 / Arturo 1 / Jaume 1.