dissabte, 5 de maig del 2012

Un "EXTRAORDINARI" JUVENIL "A" guanya 3-4 a la pista del SAFA Sabadell i manté intactes les seves possibilitats de pujar a Primera.

Amb les lesions del Xavi, Ale i David, la injusta expulsió del Marc i amb Sant Jordi sagnant per la boca, el JUVENIL "A" ha jugat els darrers 15 minuts de partit amb només cinc jugadors de pista i sense poder fer cap canvi. Malgrat tots aquests inconvenients, hi han posat "pit i collons", han remuntat dues vegades un marcador en contra i s'han endut els tres punts cap a Molins. Si el partit hagués durat cinc minuts més, algun dels nostres jugadors hagués necessitat assistència sanitària. Al final del partit, l'esgotament ha provocat que algun jugador hagués perdut la noció del temps i no sabés quan havíem quedat. Partit èpic, per emmarcar. Cal dir que l'equip local tenia sis canvis i per tant han pogut jugar tot el partit amb un cinc de pista molt fresc. Però els molinencs, allà on no arribaven amb frescura, hi arribaven amb un parell de co...ns. L'esforç d'avui fet pels nois d'en Jorge, val per tota una temporada. El mes d'octubre passat vam començar la lliga molt tous i d'això se'n van aprofitar els nostres rivals, però ara, sis mesos més tard, estem deixant molt clar que volem pujar un esglaó més i jugar la temporada vinent a Primera. Per aconseguir aquesta fita, cal que el Montbui afluixi una mica i només aconsegueixi 4 dels possibles 9 punts que li queden per jugar. De moment, els de l'Anoia ja senten el nostre alè i esperem que no siguin capaços d'aguantar la nostra pressió. El partit d'avui començava amb la baixa del Xavi i amb un Ale tocat, que malgrat els dolors de la cuixa, ha intentat provar, però després de cinc minuts a pista, se'n ha adonat de que no podia seguir. Ja només teníem dos canvis. La mal sort no acabava aquí, ja que en el minut 12 de la primera part, en Marc ha rebut la segona targeta groga per haver tret de banda abans que l'àrbitre xiulés, després d'haver demanat distància. Ja només teníem un canvi. Amb tot això, a la primera part hem tingut poques oportunitats, però n'hem tingut més que els locals. L'Ale ha avisat amb un pal en el minut 2 i el Marc, en el minut 8 també ha tingut una molt bona oportunitat d'innaugurar el marcador. També en Guti n'ha tingut una de bona en el minut 22 i en David ha salvat un gol damunt de la mateixa ratlla de gol. Amb un 0-0 ha acabat la primera part. A la represa, els nois d'en Jorge han sortit a totes i així, en el minut 2, en David ha fet una excel.lent passada, des de 35 metres, a l'Arni, que ha controlat i ha marcat davant la desesperada sortida del porter sabadellenc. Era el 0-1 i això donava molts àmins als molinencs. De totes maneres, l'alegria ha durat poc, ja que en le minut 4, els locals han fet l'empat a un i en el minut 8, s'avançaven amb un 2-1. Lluny d'afluixar, els nostres han seguit posant setge a la porteria local i en Guti ha tingut dues molt bones ocasions per haver marcat, en els minuts 10 i 11. En el minut 12 ha arribat la ja esmentada lesió del David, que ha deixat als molinencs sense canvis. Quedava encara una eternitat de partit i algú es podia pensar que els nostre juvenil no podria fer front a un SAFA molt més fresc de cames. Però la cosa no ha estat així i en uns tres minuts bojos, hem passat del 2-1 al 3-3, amb gols molinencs del Guti (minut 14) i Agus (minut 17). Quedava encara molt de temps i podia passar de tot. Malgrat que les forces flaquejaven, els nostres juvenils encara han tingut vàries ocasions per avançar-se en el marcador. La incertesa del marcador feia que pogués passar de tot, però a vegades el futbol sala és just i així ha arribat el minut 23, quan en una jugada de contraatac, l'Agus ha afusellat al porter local, fent el definitiu 3-4, que feia trontollar la bonica pista del SAFA. Llàstima que només quedin dos partits per acabar el campionat. Segur que si en quedessin cinc o sis. podríem pujar directament, però ara, caldrà esperar l'ensopegada d'un Montbui, que ja comença a olorar el nostre alè.
Els nostres herois: Jordi, Ale, Agus (2 gols), Guti (1 gol), Isaac, Arni (1 gol), David, Marc i Xavi.
Valoració dels jugadors:
- Jordi: Sant Jordi ha tret l'espasa i ha fet aturades impossibles.
- Ale: ho ha intentat, però la lesió l'ha deixat fora de combat. Ha patit molt a la banqueta.
- Agus: l'heroi, els seus dos gols han donat la volta al marcador.
- Guti: la seva força i punt d'honor fan possible qualsevol remuntada.
- Arni: ha obert la llauna. S'ha multiplicat en atac i defensa.
- David: la roca. Mentre ha estat damunt la pista no ha deixat jugar al contrari.
- Isaac: tot força i contundència. No ha afluixat en cap moment.
- Marc: injustament expulsat, per dues targetes grogues.
- Xavi: patidor. No ha pogut jugar ni un minut.
- Jorge: director. Ha dirigit amb màgia a l'equip.
- Jaume: no li han quedat ungles per rosegar.
Esperem que els companys lesionats es recuperin ben aviat i puguin estar disponibles pel proper partit. MOLTA SORT A TOTS !!!