diumenge, 15 de novembre del 2009

Jornada d'estrena

Ahir dissabte els nostres equips van estrenar el nou Poliesportiu de La Sínia i la majoria ho van fer amb victòria, com el Sénior, els dos Juvenils, l'Infantil A o l'Aleví A.

Sénior: CFS Molins 99 - FS Collbató 5-2
Al nostre Sénior li va costar guanyar tot i que s'havia avançat al marcador amb un 2-0, però amb una demostració d'esforç va aconseguir seguir imbatut en els partits de casa.

Juvenil Masculí: CFS Molins 99 - Gelida Industrial 8-1
Superioritat absoluta del nostre Juvenil. Els gols els van fer Guillem (2), Aniol (2), Marc (2), Rubén i Carles.

Juvenil Femení: CFS Molins 99 - IES Montserrat 1-0
El Juvenil Femení es consolida com a líder del seu grup amb tres victòries en tres partits. En el partit d'ahir va marcar Ruth només en començar la segona part. Cal destacar que la portera Marta no ha encaixat cap gol en el que portem de lliga.

Infantil A: CFS Molins 99 - SC. Penya Esplugues 5-2
Victòria dels nostres contra un dels equips de la part baixa de la taula.

Cadet: CFS Molins 99 - Sant Andreu 2-3
Partit amb final trist pels nostres ja que quan mancaven tres minuts per acabar guanyaven per 2-0, però en un final d'infart el rival va donar la volta al marcador amb la mala sort que el gol final va ser fruit d'un rebot. Cal dir que els nostres en tot moment van donar la cara i es van esforçar per intentar guanyar. Ara, a pensar en el Cornellà.
Els gols van ser de Manel i Adrià Espanyol. Cal destacar l'actuació del porter Jordi.

Aleví A: CFS Molins 99 - UFS Mollet 4-1
Partit molt disputat sobretot a la segona part, on es va arribar al descans amb 1-1 al marcador. Tot i que els nostres van estar una mica adormits en aquesta fase del partit, a la segona van dominar i haurien pogut fer més gols. Es va notar la col.laboració de tots en defensa i el bon joc col.lectiu en atac. Encara queden molts detalls per polir, però es va millorant i això fa que els jugadors disfrutin.
Els gols van ser de Quim (2), Óscar Q. i Marcel.

Aleví B: CFS Molins 99 - FS Esparraguera 2-4
Els nostres no es van poder imposar en el seu partit. Els gols van ser d'Iker i Carles.

Aleví C: CFS Molins 99 - Institució Miranda 0-7
Derrota incontestable dels nostres, que els ha de motivar per seguir treballant i recollir ben aviat els fruits de l'esforç en els entrenaments.