diumenge, 29 de novembre del 2009

Jornada històrica

En la jornada d'aquest cap de setmana tots els equips federats del CFS Molins 99 han aconseguit la victòria i alguns dels equips s'han consolidat encara més a la part alta de la classificació dels seus respectius grups.

Sénior: CFS Molins 99 - FS Montbui 4-3
Partit molt disputat fins l'últim instant i que va tenir en l'àrbitre un protagonista inesperat. El FS Montbui va plantejar problemes fins el final, però a base de treball defensiu i gràcies a l'encert de Manolo als dobles penals, els nostres van poder aconseguir la victòria. També cal destacar l'actuació del porter Víctor González, que va tenir intervencions de mèrit i sobretot aturant un doble penal a nou segons del final del partit.

Juvenil: CFS Molins 99 - Palson Collbató
4-0
A la primera part va costar molt obrir el marcador i no va ser fins el minut 16 que en Carles va aconseguir l'1-0 amb un fort xut. A la segona, un altre cop Carles, Aniol i finalment Rubén van marcar i van posar el definitiu 4-0. Amb aquesta victòria el nostre juvenil segueix comandant la classificació.

Cadet: CFS Molins 99 - FS Montbui
6-4
Emocionantíssim partit on els nostres van guanyar al líder, que no havia perdut encara cap punt. La primera part va ser per emmarcar i va acabar amb 4-1. A la segona el Montbui va apretar de valent i va tornar a planejar el fantasma de la derrota contra el Sant Andreu, però els nostres es van sobreposar i van ser capaços de marcar el gol que assegurava la victòria al darrer minut del partit. Cal destacar el gran joc col.lectiu de l'equip i el debut de Kevin a la competició, ja que fins ara la burocràcia de la Federació ho havia impedit.
Els gols els van fer Enric (2), Chris, Manel, Arnau i Adrià Espanyol.

Infantil A: CFS Molins 99 - Collbat
ó 6-4
Resultat idèntic al del Cadet i victòria molt important per als nostres.

Aleví A: CFS Molins 99 - Olímpic La Florest
a 6-4
Partit molt emocionant i ben jugat pels nostres, que van començar guanyant per 4-0, però que van cedir dos gols que van fer que s'arribés al descans amb 4-2 al marcador. A la segona part una actuació desafortunada de l'àrbitre i la lesió del porter Óscar Carrasco, que va obligar al jugador Óscar Quesada a posar-se sota els pals van fer que el marcador es posés 5-4, però a tres minuts del final es va arribar al 6-4 després d'una gran jugada.
A destacar la gran actitud de tot l'equip, així com la progressió en el joc i el compromís.
Els golejadors van ser Miquel (2), Quim (2), Óscar Quesada i Bernat.
Desitjar una ràpida recuperació a Óscar Carrasco.

Aleví B: CFS Molins 99 - Collbató
6-4
En aquest partit es va tornar a donar el marcador més repetit de la jornada i els nostres van aconseguir una espectacular remuntada que els ha de servir per començar a agafar una dinàmica positiva.

Aleví C: CFS Molins 99 - EFS Bar Mi Casa