divendres, 11 de desembre del 2009

Aclariment sobre els horaris

Benvolguts jugadors, pares, mares i seguidors:

Darrerament se’ns han fet arribar algunes queixes a causa dels horaris d’entrenament que s’estan portant a terme d’ençà del trasllat al nou Poliesportiu de La Sínia.

Volem aclarir diversos punts:

-en primer lloc, des de finals de la temporada passada es va estar negociant amb l’Ajuntament per tal de poder disposar dels millors horaris per a tots els nostres equips. Aquests que hi ha ara són els millors horaris que hem pogut aconseguir per part de l’Ajuntament, tot i que hem manifestat en repetides ocasions que no ens semblen els més idonis, però finalment hem hagut d’acceptar.

-encara no s’han posat en marxa els entrenaments a la pista exterior perquè l’obra està inacabada. Quan ens vam traslladar a La Sínia des de l’Ajuntament se’ns va dir que com a molt trigarien dues setmanes més però de moment ja fa un mes i la pista exterior encara no funciona.

-la intenció de la Junta Directiva en acceptar el trasllat de tots els equips del club a La Sínia era que cap equip hagués d’entrenar a la pista exterior, però des de l’Ajuntament se’ns va dir que no hi ha més horaris i que hi ha equips que han d’entrenar a la pista de fora. Volem deixar clar que TOTES les categories es veuen afectades per aquest punt, des dels més petits fins els més grans.

-des d’un principi des del club ja es va informar a tothom que els horaris d’entrenament i partits que hi havia aquesta temporada mentre encara estavem al vell Poliesportiu Municipal eren provisionals i que els definitius serien els que hi hauria amb el trasllat a La Sínia.

-finalment, des del club es seguirà intentant que els horaris i les condicions millorin, però són uns objectius que no es poden aconseguir d’un dia per l’altre i per això demanem que, en la mesura del possible, tingueu una mica de paciència, perquè la Junta Directiva hi està treballant.

Atentament,
La Junta Directiva