diumenge, 20 de desembre del 2009

El Sénior, imbatut a casa

Després d'haver celebrat la presentació de tots els equips el divendres passat amb força assistència de públic i jugadors, l'última jornada de l'any ens ha deixat resultats positius pel Sénior i els Juvenils, entre d'altres categories.

Sénior: CFS Molins 99 - La Palma 6-4
L'encert de Manolo des dels deu metres està resultant clau aquesta temporada i el partit d'avui, en el que s'ha patit més del compte, no ha estat una excepció. La victòria dels nostres, combinada amb l'empat dels dos primers classificats fa que ens poguem acostar als llocs que marquen l'ascens.
Cal destacar que el nostre Sénior no ha deixat escapar cap punt a casa aquesta temporada.

Juvenil: CFS Molins 99 - Casa Alcalà 6-5
Partit molt complicat contra el Casa Alcalà, que està a la part baixa de la classificació. Recordem que aquest mateix equip va empatar contra el Riera de Cornellà, que comparteix liderat amb nosaltres. El que és extrany és que estiguin tan avall en la classificació, fent el partit que han fet avui.
Al minut 4 els nostres ja guanyaven per 4-1 i tot semblava que seria molt fàcil, però el partit s'ha anat complicant. De totes maneres, cal dir que el CFS Molins 99 ha dominat completament el partit però això no s'ha traduït en encert davant la porteria contrària i s'han desaprofitat molt bones ocasions per deixar sentenciat el partit. No ha estat fins als darrers segons que en Carles ha fet el gol de la victòria, després d'una falta molt protestada per l'equip del Casa Alcalà. Al final el que compta és la victòria, que ens dona tres punts més que ens fan sommiar en fer una gran temporada. Els equips grans també han de saber patir contra equips teóricament inferiors.

Juvenil Femení: CFS Molins 99 - Maristes St. Joan 5-0
Nova victòria de les noies, que compten tots els partits que han disputat per victòries i són líders indiscutibles en el seu grup.

Aleví A: CFS Molins 99 - Sport Sala Sta. Perpètua 7-5
Victòria de mèrit dels nostres ja que s'ha produït contra un equip que es troba en els primers llocs de la classificació.

Aleví B: CFS Molins 99 - FC Olo 9-3
Gran golejada dels nostres, que es mantenen a la part mitja-alta de la classificació.