diumenge, 17 de gener del 2010

El Sénior amarra tots els punts de casa

Una jornada més el Sénior ha guanyat el seu partit com a local, cosa que fa que els partits a casa es segueixin comptant com a victòries. Per la seva banda el Juvenil es manté imbatut i segueix com a líder, mantenint les distàncies amb el segon classificat. Repassem tots els resultats.

Sénior: CFS Molins 99 - Sant Andreu de la Barca 4-3
Partit treballadíssim on els nostres van anar a remolc en el marcador durant molta estona. Després d'una primera part on el CFS Molins 99 no va demostrar gaire intensitat i que va acabar amb resultat d'1-2, amb gol de Rubén per als nostres, a la segona meitat els locals van sortir amb ganes de guanyar el partit i de demostrar que La Sínia és una pista d'on no volen deixar escapar ni un punt. Els visitants, però, van marcar i es van posar 1-3, cosa que feia perillar la victòria del CFS Molins 99. La clau del partit va ser que a la jugada següent Sergi va marcar pels nostres i això no els va permetre seguir ficats en el partit i aconseguir la remuntada gràcies a gols de Borja i Josep.
En els darrers minuts del partit el Sant Andreu va jugar amb porter jugador, però el CFS Molins 99 va demostrar una gran concentració en defensa i es va acabar emportant el partit.
Amb aquest resultat el Sénior es manté com a tercer a la classificació una setmana més i no perd de vista els llocs d'ascens.

Juvenil Masculí: CFS Molins 99 - AEJ Riera 4-4
Partit emocinonantíssim el jugat ahir en el que els nostres, primers classificats de grup, rebien el segon. El Riera es va posar per davant en el marcador gràcies als contraatacs i la primera part va acabar 1-2. La segona part també va començar malament, ja que el Riera va aconseguir l'1-3. A partir d'aquí el CFS Molins 99 es va volcar a l'atac i va haver-hi un gol més per cada banda. El resultat de 2-4 feia pensar que es podia produir la primera derrota de la temporada, però llavors van aparèixer la intensitat i les ganes dels nostres i dos nous gols de Carles, que ja havia anotat els dos primers i que van posar el 4-4 definitiu al marcador. Al final, fins i tot es va disposar de dues ocasions per guanyar el partit, però no va haver-hi més sort.
Aquest resultat fa que la distància amb el segon es mantingui i les possibilitats de pujar dels nostres segueixin intactes.

Juvenil Femení: IES Montserrat - CFS Molins 99 5-0
Segona derrota de la temporada de les nostres, que ja no poden cometre més errors i han de guanyar la setmana que ve per seguir liderant el seu grup.

Infantil A: Martorell AE "C" - CFS Molins 99 0-2
Victòria a domicili dels nostres que els ha d'ajudar per pujar algun lloc a la classificació.

Infantil B: CFS Molins 99 - Castellterçol CF 0-14
Derrota inexplicable dels nostres. Esperem que aquest resultat no influeixi en la moral de l'equip i que passin pàgina aviat.

Aleví A: FS Lliçà d'Amunt - CFS Molins 99 1-7
Partit que va tenir de tot, que va ser avorrit en algun tram però que també va tenir fases on els nostres van tocar la pilota amb paciència i van fer molts ocasions. Cal destacar el joc de l'equip en bloc i que es van arribar a fer quatre gols en jugades d'estratègia. Tot i això, encara s'ha de seguir millorant i jugar tots els partits al màxim, sense tenir en compte la classificació del rival.
Els gols va ser de Pau (2), Roger, (2), Miquel (2) i Josep, que es va estrenar a la lliga.

Aleví B: CFS Molins 99 - FS Sant Andreu 1-0
Un solitari gol d'Iker va servir per donar la victòria als nostres i empatar al Sant Andreu a la classificaació.

Benjamí A: CFS Molins 99 - FS Sant Andreu 2-2
Els més petits van empatar el seu partit contra el Sant Andreu.