diumenge, 31 de gener del 2010

Treballada victòria del Sénior

Sénior: FS Spe - CFS Molins 99 4-5
Aquest migdia el Sénior ha aconseguit una victòria molt treballada a la pista d'un equip teòricament fàcil, però que ens ha posat les coses molt difícils. No havíem encara arribat al primer minut de joc que ja guanyavem per 0-1. En la primera part hem jugat molt bé i en tot moment hem controlat el partit. Semblava que a la segona part tot seria fàcil, però no ha estat així. En alguns moments hem jugat una mica nerviosos i d'això se n'ha aprofitat el SPE per acostar-se al marcador amb un 3-4 a falta de 11 minuts. Després del 3-5 marcat pel Manolo, semblava que tornavem a dominar la situació, però ells s'han tornat a posar en el partit i han disposat de 2 llançaments des dels 10 metres per empatar. Faltant dos minuts per acabar el partit en Rafa s'ha lesionat en un peu i en Victor G. ha tornat a sortir a la pista per disputar el que faltava de partit. Des d'aquí aprofitem per desitjar una ràpida recuperació d'en Rafa.
En definitiva, tres punts molt treballats que ens mantenen en el tercer lloc de la classificació, esperant l'errada dels dos primers.
El proper partit serà també al mateix poble, però contra el Sant Boi FS.