dissabte, 3 de setembre del 2011

La pretemporada comença amb bon peu

Aquest dissabte al Poliesportiu de La Sínia alguns dels nostres equips han jugat els seus primers partits de pretemporada.

En primer lloc han jugat les noies del Juvenil Femení, que s'han desfet del Sant esteve Sesrovires per 2-0. És un bon resultat per un equip que aquest any disputarà la competició federada.

Més tard els nois dels dos equips Juvenils Masculins han jugat entre ells, dirigits pel Jorge Rubio i l'Oriol Cortijo. Durant el partit s'han pogut apreciar diversos detalls de qualitat que fan tenir esperances de cara a la temporada que comença.

Finalment, ha arribat el torn del Sénior A, que ha guanyat al Sant Esteve Sesrovires per 5-2. Els nostres han fet un bon joc durant alguns períodes de la primera part, que ha acabat amb resultat de 3-0, amb gols marcats per Ivan, després d'una jugada assajada, David i Javi. A la segona part el joc ha estat bastant més dolent i els nostres no s'han sabut abstreure de les continues protestes dels visitants, que han acabat amb l'entrenador i diversos jugadors expulsats. El Sant Esteve, que ha portat el partit cap on volia, s'ha posat 3-2, però finalment el CFS Molins 99 ha demostrat la seva autoritat i ha acabat posant el 5-2 definitiu al marcador. El partit ha servit per veure alguns jugadors que seran possibles incorporacions per reforçar un equip que aquest any estrena categoria i que en general ho han fet força bé.