diumenge, 11 de setembre del 2011

Resultats per a tots els gustos

Aquest dissabte de partits amistosos va deixar resultats de tot tipus. Va haver-hi les victòries de l'Infantil A contra el Futsal Cervelló per 6-3 i la de l'Infantil B contra l'Abrera, amb un resultat prou ampli: 10-3 i que fa ser optimista de cara a la temporada que comença.

També va haver-hi empats. En el cas del Cadet A, el resultat va ser d'1-1 a la pista del Bar Mi Casa i pel que fa al Juvenil A, 2-2 a La Sínia contra l'Abrera.

Finalment, el capítol de les derrotes. Al matí les noies del Juvenil Femení van perdre contra el Futsal Cervelló per 2-4. A la tarda, el Sénior A va fer un partit amb molts alts i baixos contra l'Abrera "A", i tot i començar dominant en el marcador, una segona part nefasta va provocar la derrota final per 4-6. Els homes de Víctor Medina s'hauran d'esforçar i donar el millor de si mateixos per superar el repte de Preferent. A última hora el Sénior B també va acabar el seu partit contra l'Abrera "B" amb derrota per 0-3, però pel que es va veure, aquest equip té un ampli marge de millora.

Els equips del CFS Molins 99 segueixen preparant la temporada i la setmana que ve disputaran més partits amistosos.

Els jugadors del Juvenil A posen la pilota en joc a l'inici del partit