diumenge, 24 de març del 2013

El CADET "A" es posa provisionalment segon, guanyant 9-0 el Sant Just

CADET "A":
CFS MOLINS 99 - FS SANT JUST: 9-0
Partit sense massa història el jugat aquest migdia a la Sínia. Ens visitava el Sant Just, penúltim classificat i que havíem golejat en el partit d'anada, i que a més, ha vingut amb pocs efectius.
A davant, el Cadet A del Molins99, un equip que va a la seva, juga i juga i no es cansa mai d'atacar. Aquesta és la recepta i els resultats aquí estan.
Avui, poca disputa la que s'ha vist. Des del minut 0 al fnal, un monòleg dels nois del Ruben, que no han parat d'atacar, xutar, combinar, i també golejar.
En el minut 2 del partit, ja s'anava 2 a 0 (Alex i Ferran), i el partit estava gairebé decidit. Fins al final, n'han caigut set més (Ferran 14', Quim 22' i 24', Berni 27' i 29', Quim 42', i en pròpia porta 46' ), fins tancar el 9-0 definitiu, resultat curt pel que s'ha vist.
En resum, festa de gols del nostre Cadet A, i que amb la combinació de partits que hi ha hagut, s'ha posat de manera provisional, segon a la classificació.
Bona pasqua a tothom !
Han jugat: Arnau, Ferran (2), Alex (1), Oscar B, Quim (3) – equip inicial- Oscar C, Jordi, Berni (2) i Miqui