diumenge, 17 de març del 2013

El CADET "A" fa un gran partit i guanya (0-1) en els darrer minuts a l'AECS

CADET "A":
AECS HOSPITALET - CFS MOLINS 99: 0- 1
Avui tocava jugar a la pista de l’AECS Hospitalet, equip que haviat guanyat a la Sínia al partit d’anada, i que fins avui, tenia els mateixos punts que els nostres.
En el partit, dues propostes: L’equip local, un equip molt físic, tots tancats al darrere, i aprofitar alguna jugada aïllada de contratac. Al davant, el Molins99, basant el seu joc en un moviment ràpid de pilota, jugant a la pista del contrari, i buscant des del primer minut la porteria del rival.
Això és el que s’ha vist durant tot el partit. Un Molins99 que ha atacat constantment, que ha xutat moltes vegades i que tan sols els dos porters locals han evitat una golejada, que hagués estat del tot justa.
Si a la primera part el nostre porter Oscar ha hagut d’intervenir tan sols en dues ocasions, a la segona part ni tan sols ha hagut de fer-ho.
Moltes, moltes ocasions s’han tingut. De xut, de jugada, davant el porter, dos pals, però la pilota no ha volgut entrar gairebé cap vegada. Bé, una vegada sí, gràcies al Ferran, en el minut 23 de la segona part, però que ha estat suficient per que els nois del Ruben s’emportessin els tres punts cap a Molins de Rei.
Una victoria molt justa, molt curta pel que s’ha vist a la pista, i un altre rival que ja ens el mirem més avall a la classificació.
Aquest equip està endollat, i juga molt bé a futbol, i està convençut de les seves forces. En aquesta segona volta, s’han jugat tres partits, que en la primera volta van significar tan sols 1 punt, i en aquesta ja són 9 els que s’han sumat.
La semana vinent a tornar-hi
Han jugat: Oscar, Berni, Alex, Jordi, Oriol (equip inicial), Ferran (1), Quim i Luís
Crònica de l'Eusebi.