diumenge, 25 d’abril del 2010

Derrota de l'INFANTIL "A" per 5-3 a la pista del 3r classificat.

> INFANTIL "A": FS L'Esquitx AE - CFS Molins99 - 5-3
Molt bona primera part del Molins, que ha començat marcant amb un gol d'en Marc Antoni. Després ha vingut una errada en defensa, que ha aprofitat l'Esquitx per empatar (1-1). A la primera part el domini ha estat del Molins, posant les coses molt difícils a l'Esquitx, degut a l'agressivitat en defensa.
A l'inici de la segona part, on hi ha hagut una petita "empanada" del Molins, s'ha avançat l'Esquitx (2-1). Minuts després, hi ha hagut una falta a la frontal de l'àrea, i una altra vegada en Marc Antoni ha empatat el partit a dos. El cansanci s'ha fet present i l'agressivitat ha baixat, cosa que ha permès que l'Esquitx es tornés a avançar en el marcador (3-2), amb una possible falta a un jugador nostre, que l'àrbitre no ha assenyalat. Poc després, l'Esquitx ha marcat el 4-2. Una altra vegada, en Marc Antoni, amb una mica de sort, ha marcat el 4-3. Finalment ha tornat a marcar l'Esquitx el definitiu 5-3. Encara hem tingut vàries ocasions per poder marcar i com a mínim empatar el partit, però el porter local ha fet molt bones aturades.
En resum, podem dir que hem fet un bon partit, però al final no hem estat massa encertats de cara al gol.