diumenge, 11 d’abril del 2010

Només un miracle farà Campió al Juvenil

La victòria d'aquest matí del Castellbisbal contra l'AEJ Riera, per 5-3, fa que sigui molt difícil pel nostre Juvenil aconseguir el Campionat.
Gran partit el d'aquest matí a Castellbisbal entre dos grans equips, que ho han donat tot damunt de la pista. El partit ha sigut molt emocionant. La primera part ha acabat amb un esperançador 0-1 a favor del Riera. Però en els 5 primers minuts de la segona part, el Castellbisbal ha donat la volta al marcador fent l'1-1 i el 2-1. El Riera ha lluitat com si es jugués el liderat i fruit del seu domini ha arribat l'empat a 2. El Castellbisbal intentava tancar al Riera a la seva àrea i ha marcat el 3-2, al minut 13. Un minut més tard, el nº8 del Riera feia el 3-3. El partit ha entrat en una fase molt interessant, on el Castellbisbal ha utilitzat la seva millor arma, la pressió a tota la pista. Al minut 23 de la segona part s'han acabat les aspiracions del Molins, ja que el capità del Castellbisbal marcava el 4-3 i ja al final del partit, arribava el definitiu 5-3, que fa molt difícil que el Molins pugui aconseguir el Campionat. El Riera ha fet fins a quatre pals i malgrat que ha lluitat molt, al final no ha pogut aconseguir un resultat positiu que donés un cop de ma al Molins. A destacar el nº7 del Riera i el capità (nº10) del Castellbisbal. No ha pogut ser i el Castellbisbal no ha punxat. Ara només ens queda un miracle i que el Cornellà li compliqui la vida al Castellbisbal, el proper dissabte. Nosaltres no podem fallar a la pista del Riera, el proper diumenge a les 9:15, per intentar ser el millor segon i que això ens obri la porta a pujar de categoria. El Subcampionat ja no ens el treu ningú.