diumenge, 25 d’abril del 2010

El CADET es desfà amb claredat del Macael amb un 6-1

> CADET: CFS Molins99 - Andaluz Plaza Macael - 6-1
Partit sense història, però amb una victòria clara, del nostre cadet. Matiner gol de l'Adrià Espanyol, que ha marcat l'1-0 als 40 segons de partit. Poc després, l'Isaac feia el 2-0. Després hem entrat en una fase de vàries oportunitats del Plaza Macael, però en Jordi ha fet moltes aturades de mèrit. Malgrat que el domini era nostre, no acabàvem de rematar el partit. No ha estat fins al final de la primera part que ha arribat el 3-0, obra de l'Enric. La segona part ha començat calcada a la primera i abans del primer minut de joc, l'Adrià Espanyol tornava a marcar un gol matiner. En Marc ha marcat el 5-0, al minut 6, amb un fort xut des de fora de l'àrea. A cinc minuts pel final, el Macael marcava el gol de l'honor, després d'una jugada de còrner. Just al final del partit, una jugada de passades entre en Marc i l'Arnau, ha acabat en gol d'aquest darrer. En definitiva, partit plàcid del Molins que en cap moment ha vist perillar el resultat.
Destaquem el debut amb l'equip cadet de l'Adrià Soto, jugador de l'Infantil "A", que ha fet un molt bon partit.
Amb aquesta victòria i amb els altres resultats del grup, encara aspirem a quedar tercers, a falta de dos partits. Esperem que hi hagi sort.
Han jugat: Jordi (p), Adrià Espanyol (2 gols), Marc (1 gol), Arnau (1 gol), Enric (1 gol), Isaac (1 gol), Adrià Casado i Adrià Soto.