dissabte, 8 de juny del 2013

El JUVENIL "A" tanca una irregular temporada amb una victòria treballada (4-1) contra el Bonaire

Aquest equip ja no es tornarà a repetir. Molta sort a tots !
JUVENIL "A":
CFS MOLINS 99 - FS BONAIRE: 4-1
Aquest matí de dissabte, el nostre Juvenil "A" ha tancat amb una victòria una molt irregular temporada. Aquest equip ens ha mostrat que és capaç de tot, en el positiu i en el negatiu. Poden fer partits com el del dia del Maristes a casa, on van jugar com el àngels, com el del passat cap de setmana a l'Hospitalet (Alheña), on no van jugar a res i com avui, que sense fer un gran partit han derrotat a un equip teóricament superior. Si  coordinen bé el cap i els peus, poden guanyar a qualsevol equip, encara que sigui dels de la part alta de la classificació. De ben segur que la temporada vinent posaran en pràctica el que han après en aquesta i podrem veure a un gran Juvenil.
Escalfant abans del partit.
Com la pluja d'avui, els nois de l'Òscar han sortit en tromba i en quatre minuts han marcat dos gols (Marc Montaño i Isaac), que encaraven molt bé el partit. A partir d'aquest moment, els nostres han afluixat i només la gran actuació del Javi ha impedit que el marcador fos més ajustat. Amb aquest 2-0 ha acabat la primera part, amb en Javi com a jugador més destacat. A la represa les coses s'han igualat, fins que en dos minuts (entre l'11 i el 13) en Marc Montaño i en Magí han fet dos gols més, posant les coses molt complicades als visitants. En el minut 15, el Bonaire ha fet el seu gol i el marcador ja no es mouria. En el minut 20, en Marc Antoni ha estat expulsat per doble targeta groga, però aquest fet ja no ha influit en el marcador final, ja que els nostres han defensat molt bé la inferioritat. El millor jugador d'aquesta segona part ha estat en Jordi, que ha impedit que els de Terrassa s'acostessin en el marcador.
Sense fer un gran partit, els molinencs hi han posat les ganes i intensitat necessàries per mantenir a ratlla al Bonaire. Destaquem la gran feina feta pels nostres porters, Javi i Jordi i els dos gols del Marc Montaño, que fan que sigui el millor golejador del grup
Ha estat un plaer compartir amb tots vosaltres totes aquestes fantàstiques estones.
QUE US VAGIN MOLT BÉ ELS EXÀMENS i QUE PASSEU UN MOLT BON ESTIU !
Han jugat: Javi, Jordi, Marc Montaño (2 gols), Marc Antoni, Manel, Isaac (1 gol), Agus, Raul, Magí (1 gol) i Arnau.