diumenge, 9 de juny del 2013

L'INFANTIL "A" guanya 9-5 el Jesús i Maria i es proclama 3r classificat del Grup 6 de la Segona Divisió Infantil.

Jugadors i afició han fet una bona pinya
INFANTIL "A":
CFS MOLINS 99 - CE JESUS i MARIA: 9-5
Finalment, l'INFANTIL "A" s'ha proclamat 3r classificat del grup 6 de la Segona Divisió infantil.
Els visitants es presentaven a la Sínia sense porter i amb els jugadors justos per afrontar el partit, aquest fet feia pensar en una altra golejada dels locals, però la confiança és una arma de doble fil i, en aquest cas, va servir perquè les coses no sortíssin tant bé.
El Jesús Maria s'oblidava la pilota i es tancava a 10 metres, esperant a que el Molins toqués i toqués i aprofitar els contraatacs per fer mal. Tot i així ens avancem 1-0, obrint el marcador i donant esperances a tenir un partit plàcid. Però res més allunyat de la realitat, els nostres molt parsimònics i, en dues jugades on no defensem, es posen 1-2. Al veure que el partit es podia escapar, ens posem les piles i, en 1 minut, ens posem 4-2. El partit segueix amb la mateixa tònica fins a la mitja part (5-3).
La segona part comença amb un Jesus Maria que, als 20 segons fa el 5-3, acostant-se al marcador. Els dos minuts següents, un gol per a cada porteria i un marcador de 6-4 i allà acaba el poder atacant dels de Barcelona, ja que el Molins va seguir tocant i tocant amb molta tranquilitat i es va acabar posant 9-4. A falta d'un minut i després de cometre la sisena falta, permetem que els visitants facin el definitiu 9-5.
Destacar aquest 3r lloc aconseguit ja que només dos equips dignes de Divisió d'Honor (tant a la Copa com als amistosos, han guanyat a bastants equips de la màxima categoria infantil) han sigut capaços de privar a aquest equip a ser campió de lliga. Cosa que, en un altre grup d'aquesta mateixa categoria, segurament hagués sigut molt diferent.
A falta d'una jornada, aquest Molins es presenta amb un balanç de 3 empats i 4 derrotes, amb només 18 punts perduts.
Han jugat: Ferran i Oriol(porters), Eric, David, Guillem, Víctor (1 gol), Gerard (1 gol), Joan F.(2 gols), Albert (2 gols) i Joan P.(3 gols)