diumenge, 9 de juny del 2013

En el darrer partit d'una temporada històrica, el SÈNIOR "A" guanya 1-3 a Masquefa.

El passadís en honor als CAMPIONS !!!
SÈNIOR "A":
CFS GAMPER SPORT - CFS MOLINS 99: 1-3
Ja fa moltes jornades que el nostre Sènior "A" es va proclamar CAMPIÓ, però això no ha sigut excusa perquè els nois del Jorge abaixessin la guàrdia. Fins al final s'han mostrat com un equip professional, competitiu i seriós que no han volgut descafeinar la competició i han lluitat com si els hi anés el campionat. Sense anar més lluny, avui hem presentat un equip amb moltes baixes, però tot i així s'ha fet un gran partit. Una vegada més, avui hem donat mostres de gran club i malgrat les baixes, el rendiment de l'equip no ho ha notat. Fins i tot, avui no hi era el director de l'orquestra, en Jorge, però els seu substitut, l'Àlex, ho ha fet molt bé. Tampoc hi eren en Víctor i l'Alfonso, els porters titulars, però hi eren en Josep i en Javi, que han estat a l'alçada de les circumstàncies, fent un extraordinari partit. Avui, damunt la pista, entre el més veterà (Jesús) i el més jove (Javi) hi havíen més de 18 anys de diferència. Això és un senyal més de la grandesa del notre club. Referent al partit, hem de dir que els locals han jugat en tot moment al darrera, ben tancats i intentant que els molinencs no poguessin trenar jugades de gol. La primera part ha acabat en empat a zero i amb molt poques oportunitats clares per part dels nois de l'Àlex, que han dominat molt clarament el joc. A la represa, en el minut 7, en Sergi ha marcat el 0-1, després d'una extraordinària passada del Jesús. Seguíem dominant, pèrò els de Masquefa no donaven opcions clares. En el minut 18, l'Isaac ha fet el 0-2, donant més tranquilitat als nostres. A partir d'aquest moment, els locals han jugat de cinc i han marcat l'1-2, a falta de poc més d'un minut per acabar el partit. A 30 segons pel final, l'Ivan ha arrodonit un gran partit, fent el definitiu 1-3, després d'una fantàstica passada del Sergi.
El millor equip del Grup 2 de Preferent
Tot i que ningú s'hi jugava res, hem vist a un gran Molins, que no ha notat les absències de jugadors clau. Amb el que s'ha vist damunt la pista de Masquefa, podem estar molt satisfets, perquè els nois de futur (Javi, Josep, Adrià i David) ja són una realitat de present. Molt destacable el debut de l'Adrià Espanyol i del Javi Montiu, que han fet un partit molt complert.
Amb aquesta nova victòria, els nostre vaixell insígnia dona per acabada la MILLOR TEMPORADA DE LA HISTÒRIA DEL CLUB.
MOLTES FELICITATS EQUIP ! Ens veiem a TERRITORIAL !
La propera temporada hem de fer petita La Sínia.
Han jugat: Javi, Josep, Isaac (1 gol), Ruben, Paco, Ivan (1 gol), David, Jesús, Adrià i Sergi (1 gol).
Entrenador: Àlex S.A.
Delegat: Joan Sanmartin.