diumenge, 7 de febrer del 2010

El Sénior no afluixa

Ahir a la tarda es van donar dos resultats de signe diferent: per una banda, la gran victòria del Sénior a Sant Boi i per l'altra, la primera derrota de la temporada del Juvenil.

Sénior: FS Sant Boi - CFS Molins 99 4-5
Victòria molt treballada del Sénior que va saber guanyar en una pista (pati de col.legi) molt difícil, i a més, contra un rival amb el qual els enfrontaments han estat molt durs històricament.
El nostre equip va fer millor partit i va dominar en el marcador i no va ser fins al final, que el Sant Boi es va poder acostar al marcador gràcies als dobles penals.
Amb aquesta victòria els nostres segueixen depenent d'ells mateixos per aconseguir l'ascens i a més aconsegueixen despenjar al Sant Boi a la classificació. La setmana que ve hi ha descans i després, partit clau a casa contra el quart classificat, AE Botigues de Sitges.

Juvenil: CFS Molins 99 - Castellbisbal 3-7
Dolorosa derrota del Juvenil davant el tercer classificat. Els visitants van sortir amb molta força i de seguida es van posar per davant al marcador. Els nostres van lluitar molt, però el partit va ser físic i dur i al CFS Molins 99 li costa adaptar-se a aquest tipus de joc.
Tot i la derrota, gràcies a que el Riera va perdre a la pista del Collbató els nostres encara són primers i afronten una segona volta apassionant.

Cadet: Sporting Penya Esplugues - CFS Molins 99 3-7
Partit molt tranquil contra el darrer classificat en el qual sense fer un gran esforç els nostres es van poder imposar. Ara, cal esperar que algun dels equips de davant nostre punxin per poder escalar algun lloc a la classificació.
Els gols van ser d'Adrià Espanyol (2), Arnau, Enric, Marc, Manel i Cristian.