diumenge, 28 de febrer del 2010

El Juvenil anota un resultat d'escàndol

Repassem els resultats de la jornada, on destaquen la gran golejada del Juvenil, la victòria a domicili del Sénior i el primer triomf de l'Aleví C.

Sénior: AEK Sant Cugat - CFS Molins 99 0-5
Resultat contundent dels nostres en un partit que no es va decidir fins a la segona part, ja que la primera havia acabat amb empat a zero al marcador. A la segona, però, el CFS Molins 99 va sortir a demostrar que està viu en la competició i que segueix aspirant a pujar de categoria i va aconseguir una victòria molt treballada en una pista difícil.

Juvenil: Gelida Industrial - CFS Molins 99 0-15
Sobren els comentaris davant del resultat aconseguit pels nostres davant un equip molt jove. A destacar el debut d'Àlex, que va fer 8 gols. La resta els van anotar Xavi, Rubén, David, Marc, Guillem, Fran i Albert.
També s'ha de fer menció de la presència de Carles, que ja ha estat operat de la lesió i va anar a veure els seus companys. Esperem que tingui una ràpida recuperació.
Aquest resultat ha de servir de punt d'inflexió després dels dos últims partits i per seguir mirant al primer lloc de la classificació.

Juvenil Femení: CFS Molins 99 - IES Manel Blancafort 1-1
Empat a casa del Femení, al que sembla que li costa tornar a trobar la ratxa de victòries de principi de temporada.

Cadet: Casa Alcalà - CFS Molins 99 3-6
Molt bon partit del nostre Cadet on es va jugar tàcticament de manera molt seriosa i on tothom tenia clar què s'havia de fer. Tret de cinc minuts de desconcentració on ens van marcar tres gols la resta del partit es va jugar molt bé, amb ganes i concentració. El contrari es va créixer amb el marcador de 3-4, però els nostres van saber estar a la pista i rematar el partit amb dos gols més.
Gràcies a aquesta victòria el Cadet segueix a la part alta de la classificació.
gols d'Isaac (2), Arnau (2), Enric i Manel.

Aleví A: Olesa FS - CFS Molins 99 7-3
Els nostres no van poder imposar-se a un rival que el supera a la classificació. Van marcar Miquel (2) i Josep.

Aleví B: Futsal Cervelló - CFS Molins 99 0-9
Golejada incontestable dels nostres a la pista del Cervelló. Van anotar Iker (3), Joan Pitarque (3), Joan Fradera, Joan Arrieta i Albert Tubau.

Aleví C: CFS Molins 99 - CEIP Jacint Verdaguer 4-0
Primera victòria de l'Aleví C que, a més, no va encaixar cap gol. Els golejadors van ser David Moreno (3) i Laura.

Benjamí A: CFS Molins 99 - FS Cornellà 4-1
Victòria a casa dels més petits amb gols de Pau, Ferran, Àlex Moreno i Arnau. Va ser la segona victòria consevutiva després de l'aconseguida la setmana passada a Sant Just. Aquesta jornada el resultat positiu es va aconseguir gràcies a la pressió sobre el rival, que va portar als nostres a tenir moltes ocasions de gol.

Iker aconsegueix un dels gols de l'Aleví B

Xut a porta de David moreno, de l'Aleví C