diumenge, 7 de març del 2010

Tarda d'emocions a La Sínia

La tarda d'ahir dissabte ens va deixar alguns partits molt emocionants, com el del Cadet, que va aconseguir una gran remuntada o el del Sénior, que va haver de patir fins l'últim segon per aconseguir la victòria. A més, el Juvenil va recuperar el liderat amb una altra golejada d'escàndol.

Sénior: CFS Molins 99 - FS Avinyó 3-2
Victòria aconseguida gràcies a l'esforç i el treball, sobretot a la segona part, ja que la primera va ser per l'Avinyó i va acabar 1-2. Els nostres havien començat el partit sense gaire actitud, però després del descans l'expulsió de Manolo, que havia fet dos gols, va fer que entressim en el partit i anessim a pels tres punts. Va ser amb un gol de Josep després d'una combinació amb Rubén que el CFS Molins 99 va aconseguir el definitiu 3-2. Cal destacar les intervencions de Víctor Sanmartin mentre jugavem en inferioritat per l'expulsió.
Amb aquest resultat els nostres segueixen sense perdre de vista els llocs d'ascens.

Juvenil: CFS Molins 99 - Alheña CE 13-1
Un altre festival de gols del Juvenil, que ja en porta 111 a la lliga i que li serveix per recuperar el liderat que havia perdut a mans del Castellbisbal.
Tot i que l'Alheña es va avançar en el marcador als 30 segons de partit els nostres de seguida van marcar i ja no va haver-hi qui els parés.
Van marcar Alex (3), Marc (3), Aniol (2), Rubén (2), Guillem, Fran i Xavi.

Juvenil Femení: CFS Molins 99 - Col.legi Scala Dei 1-3
Partit jugat ahir al matí. Sembla que les nostres no es retroben amb la bona ratxa de resultats que van aconseguir al principi de temporada.
El gol del CFS Molins 99 el va aconseguir Jessica, infantil de segon any.

Cadet: CFS Molins 99 - Axa Sant Cugat 7-5
Gran remuntada dels nostres, que després d'anar perdent 1-4 a la primera part es van sentir ferits i van ser capaços de capgirar el marcador. Amb un joc molt ordenat i disciplinat es va aconseguir la victòria, que va ser un premi a la constància i les ganes de guanyar. Es va defendre molt bé quan el Sant Cugat va jugar de cinc i al final del partit quan jugavem amb un jugador menys per l'expulsió d'Enric.
Aquesta victòria ajuda als nostres a seguir a la part alta de la classificació amb un partit menys.
Van marcar Enric (4), Arnau, Cristian i Marc.

Infantil A: CFS Molins 99 - FS Marfil Sta. Coloma 2-1
Victòria molt meritòria dels nostres contra un dels equips capdavanters de la classificació.

Infantil B: CFS Molins 99 - FS Castellar 1-2
Derrota per la mínima dels nostres, que van fer un gran partit i no van aconseguir un millor resultat per la manca de sort.

Aleví A (amistós): CFS Molins 99 - Maristes Sants Les Corts 8-2
Bon resultat del CFS Molins 99 contra un equip que ocupa una posició similar a la taula però en un altre grup. Es va fer una bona pressió i es van muntar contraatacs que van decidir el partit a favor dels nostres. Es va tocar la pilota amb calma i la defensa va ser millor que en altres partits.
La primera part va acabar amb 3-2, amb bon joc dels nostres i més ocasions que els rivals, que van arribar només tres cops a porta i van fer dos gols. A la segona part, però, els nostres van dominar de principi a final i van tenir la possessió de la pilota per anar fent un gol darrera l'altre.
Els jugadors del CFS Molins 99 van fer un bon joc i van demostrar motivació i que s'esforcen i milloren dia a dia.
Gols de Miquel (3), Bernat (2), Iker (2) i Óscar Q. Destacar el debut amb l'equip de Guillem i d'Albert Tubau, que es van adaptar sense problemes.

Aleví B: CFS Molins 99 - Joan Maragall 4-4
Gran empat dels nostres contra un equip que ocupa les posicions capdavanteres de la taula classificatòria.
Gols de Joan Pitarque (2), Albert Tubau i Iker.

Aleví C: AE Sant Climent - CFS Molins 99 4-0
Derrota dels nostres, que no van poder aconseguir cap gol.

Benjamí A: Inst. La Miranda B - CFS Molins 99 4-4
L'empat va arribar al darrer minut, quan ja teníem coll avall el triomf. Va ser un partit on els nostres van lluitar molt i van posar-hi molta intensitat fins el final. Els 4 gols els va marcar en Saroj.