diumenge, 28 de març del 2010

Més resultats

> Infantil "A": FS Collbató - CFS Molins 99 - 7-3
L'Infantil ha anat aquesta tarda a jugar el seu partit de lliga a Collbató amb només 5 jugadors (3 de l'equip "A" i 2 de l'equip "B"). Cal destacar el gran compromís de tots cinc.
Bon partit dels molinencs, tot i perdre per 7-3. A la primera part perdíem 2-0. A la segona s'ha notat el fet de que només fóssim cinc jugadors i s'ha baixat el ritme. Tot i així, el Molins ha tingut suficients ocasions en les darrers 10 minuts, per poder com a mínim empatar el partit. Al final, el cansament ha fet que no poguéssim aconseguir un resultat positiu. Des d'aquest blog volem agrair i felicitar al Guillem, Adrià Soto, Joel, Arnau i Marcel pel seu gran esforç i compromís que han demostrat aquesta tarda. A la vida, les victòries no sempre les aconsegueix qui més gols marca, sino qui més s'esforça i qui més compromís demostra.

> Aleví "A": Olímpic Floresta - CFS Molins 99 - 6-4
Esperem la crònica del nostre enviat especial.