dissabte, 13 de març del 2010

Frenada del CADET i pas endavant del JUVENIL

Cadet: CFS Sant Andreu de la Barca - CFS Molins 99: 7-4
Pas enrera del nostre cadet, que ha caigut justament aquest matí a Sant Andreu de la Barca. Malgrat que al minut 2 ens posàvem pel davant en el marcador, amb un gol de l'Arnau, el partit ha estat dominat clarament pel Sant Andreu. La primera part ha acabat amb un 2-1 en contra. Tot feia pensar que a la segona els nostres serien capaços de donar la volta al marcador, tal com van fer el passat cap de setmana, però no ha sigut possible. Un gol de falta d'en Marc, al minut 9 de la 2a part posava el marcador en un esperançador 3-2, però a partir d'aquí el partit ha estat dominat molt clarament pel Sant Andreu. Només hem pogut maquillar el resultat amb dos gols de l'Adrià Espanyol, als darrers minuts del partit.
Gols: Adrià Espanyol (2), Arnau (1) i Marc (1).
El proper dijous 18 (19:15) juguem el primer partit de la Copa Catalunya al barri de Sant Andreu de Barcelona. Esperem que hi hagi més sort.
El proper partit de lliga serà el proper dissabte, al poliesportiu de La Sínia, contra el líder, el CFS Cornellà.

Juvenil: CE Collbató - CFS Molins 99: 3-5
Pas endavant de l'equip juvenil que ha guanyat clarament a la sempre difícil pista del Collbató. En aquest partit s'enfrontaven l'equip més golejador, el CFS Molins99, amb 111 gols a favor, i el menys golejat, el CE Collbató, amb només 27 gols en contra. Primera part quasi perfecte del nostre juvenil que, amb dos gols d'en David, un d'en Guillem i un altre de l'Àlex, es posava amb un clar 0-4 al marcador. A la segona part, el Collbató ha sortit molt fort i en els primers minuts ha posat en vàries ocasions en dificultat la nostra porteria. Però hem esta nosaltres els que hem marcat primer, amb un gol d'en Ruben que posava el 0-5 al marcador. A partir d'aquest moment, ens hem relaxat una mica i el Collbató ha fet tres gols, però en cap moment ha perillat el resultat. En definitiva, una important victòria que ens manté al capdavant de la classificació. Només falten quatre partits per acabar la lliga i seguim depenent de nosaltres per acabar primers.
Al final del partit, una vegada al vestidor, en Carles (jugador nº8) del Collbató ha tingut un esvaïment. Des d'aquest blog desitgem que només hagi estat un ensurt i que es recuperi ben aviat.
Gols: David (2), Guillem (1), Àlex (1) i Ruben (1).
El proper partit serà dimarts 16 (20:00) a Palamós, on jugarem el primer partit de la Copa Catalunya.
El proper partit de lliga serà el proper dissabte, al poliesportiu de La Sínia, contra el AE Centelles.