dimarts, 16 de març del 2010

COPA CATALUNYA: dolorosa derrota del juvenil a Palamós.

Juvenil: FS Palamós - CFS Molins99 7-3
Derrota clara del juvenil, amb la col.laboració de l'esperpèntica actuació de l'àrbitre. No ha pogut ser, malgrat no jugar massa bé, no mereixiem un resultat tan clar en contra. En moments clau del partit, l'actuació de l'àrbitre ha sigut decisiva de cara al marcador. El Palamós ha començat marcant al minut 14, però nosaltres hem empatat molt ràpidament amb un gol de murri d'en Xavi. Al minut 17 el Palamós es posava per davant al marcador, però els nostres han empatat 2-2 poc abans d'acabar la 1a part, amb un gol de l'Àlex. A la segona part, tot feia pensar que podríem guanyar el partit, però aleshores ha sortit el millor jugador contrari: l'àrbitre. No ha pitat clares faltes contra els nostres i en canvi, a la mínima ens les pitava a nosaltres. Al minut 15 de la segona part ha expulsat al Javi per protestar. Davant de la nefasta actuació del col.legiat, els nostres jugadors s'han posat nerviosos i han anat encaixant gols (dos des dels 10 metres) fins arribar al 7-3, que l'ha marcat l'Àlex, al darrer minut, des del punt de penal. Per acabar d'arrodonir la "festa", també ens ha expulsat al Fran i al Ruben. Cal dir que entre els jugadors dels dos equips, en cap moment hi ha hagut el més mínim problema.
A la sortida del poliesportiu hi ha hagut alguna provocació d'alguns joves aficionats locals, però la cosa no ha arribat més enllà gràcies a la col.laboració de l'entrenador i delegat locals, juntament amb algun pare.
Molts ànims a tots els nostres jugadors i a pensar en el proper partit del dissabte, a casa contra el Centelles.