dissabte, 27 de març del 2010

Victòria per seguir somiant: el juvenil guanya 1-7 a la pista del Casa Alcalà.

> Casa Alcalà - CFS Molins 99 - 1-7
Clara victòria del Juvenil aquest matí a la pista del Casa Alcalà. Amb gols de l'Àlex (2), Marc (2), Albert, Ferran i Sergio.
Partit sense massa història on només hi ha hagut un clar dominador, el CFS Molins99. Al minut 2 de partit, l'Albert marcava el primer gol a passada de l'Àlex. Al minut 9, el Casa Alcalà marcava l'empat a un, després d'una distracció de la nostra defensa. Al minut 20, l'Aniol roba una pilota al mig de la pista, se'n va cap a l'esquerra de l'atac i serveix amb safata el segon gol al Marc, que fa entrar la pilota i el porter dintre de la porteria. Els jugadors locals i el públic han protestat molt aquesta jugada, entenent que hi havia hagut falta d'en Marc. En ple desconcert local, en Marc marca l'1-3 i només un minut més tard, en Sergio marca l'1-4, d'un gran xut des de fora de l'àrea, que entra per l'escaire de la porteria. En només dos minuts, el Molins ha decidit el partit. A la segona part, ha seguit el domini aclaparador dels nostres, i així han arribat els altres gols. L'1-5 l'ha fet en Ferran, a l'acabar una jugada trenada des de l'àrea del Molins. Al minut 7, l'Àlex ha marcat l'1-6 després d'una jugada personal. El mateix Àlex tancava el marcador (1-7), d'un fort xut des de dins de l'àrea.
Avui s'ha jugat molt bé, tocant la pilota i dominant tota l'estona el partit i no com en el darrer partit, que no vam fer més de tres passades seguides correctes. Victòria contundent que ens manté coliderant la classificació, tot esperant que el Castellbisbal punxi demà en el seu partit contra la Penya Barcelonista Collblanc-Sants.
Han jugat: Albert G. (p), Albert F. (1 gol), Ruben, David, Alex (2 gols), Sergio (1 gol), Ferran (1 gol), Guillem, Aniol, Marc (2 gols) i Robert (p).